Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Hírek, aktualitásokFIFA 20


A sokszoros díjnyertes Frostbite Engine által hajtott FIFA 20 soha nem látott élethűséget biztosít a profi focipályákon is. Több ezer játékos, több száz stadion és nemzetközi bajnokság vár, a kihívásról pedig az új, intelligens platform gondoskodik, így a gépi ellenfelek is emberek módjára gondolkodnak...


A FIFA 20 új távlatokat nyit a Fifa játékok történelmében. Még eddig soha nem látott realisztikus grafika, környezet és felújított fizikai motor vár rád. A Fifa 20 nem csak a profi meccseket helyezi előtérbe hanem visszatérnek az utcai meccsek a Fifa Volta játékmóddal. A Fifa 20 a játék minden területén újít, a Football Intelligence egy példátlan platformot kínál a játékmenet realizmusához és a Fifa Ultimate több lehetőséget kínál az álom csapatod létrehozására.

Fejezd ki a stílusod egy teljesen új játékrendszerrel a VOLTA játékmódban, ami a futball realizmusán alapul. Játssz az utcán, ketrecekben vagy akár utcai futsal-pályákon. A VOLTA új eszközöket kínál az utcai játékokhoz, beleértve az új mozgásokat, stílusokat és új hangulati animációkat és még megannyi lehetőséget, hogy teljesen testre szabhasd az utcai brigádot. A VOLTA lehetőséget nyújt arra, hogy a lehető legjobban alakíthasd a karaktereket, itt beleértve a nemet, frizuráját, testalkat, tetoválások és ruházatot az utcai viselettől kedve a sportruházatig. Emellett testre szabhatod a pályákat, helyszíneket ahol fociztok, teljesen egyedivé teheted és a városi miliőjével rughatod a labdát Tokio, London vagy akár Amsterdam utcáin.

Hírek, aktualitások

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ