Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Hírek, aktualitásokThe Dark Pictures: Man of Medan


A The Dark Pictures különálló, filmszerű horrorjátékok gyűjteménye, ami hátborzongató kihívások elé állítja a játékosokat, miközben megismerik a különböző történeteket annak tudatában, hogy minden döntésük következményekkel jár, így jelentheti az összes karakter túlélését vagy halálát egyaránt...


A Bandai Namco kiadásában érkező The Dark Pictures Anthology rövidebb horrorjátékok gyűjteménye lesz, amelyek semmilyen szinten sem kapcsolódnak egymáshoz. Ezek a nagyjából 3-4 órásra tervezett kalandok mind külön történeteket mesélnek el, a szereplők szintjén sem lesz semmiféle átfedés közöttük. Nagyjából úgy kell tehát ezt elképzelni, mint sok kicsi Until Dawnt egymás mellett.

Négy amerikai fiatalt követhetünk nyomon, akik egy hétvégi búvárkodás keretében felkutatnak egy II. világháborús hajóroncsot, csakhogy a könnyed kalandozás véresen komollyá válik. Hasonlóan az Until Dawnhoz, a Man of Medanban is a mi döntéseink alapján alakul a karakterek sorsa, a szereplőket pedig ezúttal is ismert színészekről mintázták (például Shawn Ashmore-ról és Pip Torrensről).

Hírek, aktualitások

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG