1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Hírek, aktualitásokMortal Kombat 1


A megújult játékban egy immerzív, filmszerű kampány vár, amely bemutatja az új univerzum születését, és olyan módon fedi fel a legendás szereplőket, ahogyan azt még nem láthattad. Játszd végig a nagyszabású történetet, győzz le minden ellenfelet, és ismerd meg ezt az új világot, valamint azt, hogy kik mozgatják a szálakat a háttérből, és melyik Mortal Kombat hősnek milyen motivációi vannak a győzelemre. A filmszerű átvezető jelenetek bemutatják az újraalkotott szereplők eredettörténetét és klasszikus rivalizálásaikat is. A sorozat történetében most először „Kameo” harcost is választhatsz – olyan karaktert, aki saját mozdulataival és képességeivel segít harc közben. Ne küzdj egyedül, hívd partnered segítségét! A játékban természetesen helyet kapnak a legnagyobb, legismertebb Mortal Kombat szereplők. Liu Kang, Kung Lao, Scorpion, Sub-Zero, Kitana, Mileena, Raiden, Johnny Cage és Shang Tsung is része az új univerzumnak, mint ahogy sok más régi és új harcos is. Látványt tekintve a Mortal Kombat 1 egy valódi, újgenerációs élmény. Minden korábbinál élethűbb szereplők, lenyűgöző tájak és realisztikus bevilágítás várja a játékosokat, a gyors, véres akció pedig nem gyerekeknek való! A Mortal Kombat 1 minden korábbi résznél látványosabb és meghökkentőbb, vadonatúj kivégzésekkel és új játékmódokkal, amik még változatosabbá teszik az élményt. A tartalmas egyjátékos szórakozás mellett természetesen nem maradhatnak el a multiplayer lehetőségek sem! A Mortal Kombat 1 rollback netkódot használ, ami garantálja az akadásmentes, stabil online játékélményt. Játssz barátaiddal online úgy, mintha ott ülnének melletted, vagy tedd próbára magad a világ legjobb Mortal Kombat játékosai ellen! Készülj fel egy új univerzumra, új hősökre és az új háborúra. A Földet továbbra is meg kell védeni! Új korszak kezdődik a Mortal Kombat 1 világában. Kezdd hamarabb az új háborút a Mortal Kombat 1 Premium Editionnel! Ez a különleges kiadás már szeptember 14-én elérhető, így öt nappal korábban kezdhetsz bele az új kalandba. Szerezd meg továbbá a Kombat Pack csomagot, amely a jövőben megjelenő több új szereplőhöz ad hozzáférést, plusz 1250 Dragon Krystal virtuális pénzt.


A megújult játékban egy immerzív, filmszerű kampány vár, amely bemutatja az új univerzum születését, és olyan módon fedi fel a legendás szereplőket, ahogyan azt még nem láthattad. Játszd végig a nagyszabású történetet, győzz le minden ellenfelet, és ismerd meg ezt az új világot, valamint azt, hogy kik mozgatják a szálakat a háttérből, és melyik Mortal Kombat hősnek milyen motivációi vannak a győzelemre. A filmszerű átvezető jelenetek bemutatják az újraalkotott szereplők eredettörténetét és klasszikus rivalizálásaikat is.

A sorozat történetében most először „Kameo” harcost is választhatsz – olyan karaktert, aki saját mozdulataival és képességeivel segít harc közben. Ne küzdj egyedül, hívd partnered segítségét! A játékban természetesen helyet kapnak a legnagyobb, legismertebb Mortal Kombat szereplők. Liu Kang, Kung Lao, Scorpion, Sub-Zero, Kitana, Mileena, Raiden, Johnny Cage és Shang Tsung is része az új univerzumnak, mint ahogy sok más régi és új harcos is.

Látványt tekintve a Mortal Kombat 1 egy valódi, újgenerációs élmény. Minden korábbinál élethűbb szereplők, lenyűgöző tájak és realisztikus bevilágítás várja a játékosokat, a gyors, véres akció pedig nem gyerekeknek való! A Mortal Kombat 1 minden korábbi résznél látványosabb és meghökkentőbb, vadonatúj kivégzésekkel és új játékmódokkal, amik még változatosabbá teszik az élményt.

A tartalmas egyjátékos szórakozás mellett természetesen nem maradhatnak el a multiplayer lehetőségek sem! A Mortal Kombat 1 rollback netkódot használ, ami garantálja az akadásmentes, stabil online játékélményt. Játssz barátaiddal online úgy, mintha ott ülnének melletted, vagy tedd próbára magad a világ legjobb Mortal Kombat játékosai ellen!

Készülj fel egy új univerzumra, új hősökre és az új háborúra. A Földet továbbra is meg kell védeni! Új korszak kezdődik a Mortal Kombat 1 világában.

Kezdd hamarabb az új háborút a Mortal Kombat 1 Premium Editionnel! Ez a különleges kiadás már szeptember 14-én elérhető, így öt nappal korábban kezdhetsz bele az új kalandba. Szerezd meg továbbá a Kombat Pack csomagot, amely a jövőben megjelenő több új szereplőhöz ad hozzáférést, plusz 1250 Dragon Krystal virtuális pénzt.

 

Hírek, aktualitások

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ