Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875

Hírek, aktualitásokGravel


Az off-road versenyzés még sosem volt ennyire szórakoztató! A Milestone bemutatja a legújabb projektjét, amely a terep rali és az autókrossz világába kalauzol el. A játékban négy versenyág kötelékében lehetsz bajnok...


Az off-road versenyzés még sosem volt ennyire szórakoztató! A Milestone bemutatja a legújabb projektjét, amely a terep rali és az autókrossz világába kalauzol el. A játékban négy versenyág kötelékében lehetsz bajnok: Cross Country (hatalmas, nyílt terepek többféle környezetben, ellenőrző pontok között zajló versenyekkel), Wild Rush (a legvadabb tájakon zajló körversenyek), Speed Cross (valódi pályák Amerikától Európáig) és Stadium Circuit (valós és fantázia szülte arénák hatalmas show-val).

Ebben az izgalmas versenyjátékban a Föld legszebb és legveszélyesebb terepein autózhatsz a legkeményebb járgányok volánja mögött! Klasszikus és híres raliautóktól a legnagyobb gépszörnyekig itt minden megtalálható. Le tudod győzni a sportág Mestereit? Ha mind a négy versenyágban diadalmaskodsz a karrierben, egy minden korábbinál nagyobb, végső kihívás vár!

De nemcsak egyedül, hanem barátaiddal is játszhatsz, a Gravel ugyanis többféle offline és online játékmódot is támogat. Az Unreal Engine 4 motor lenyűgöző grafikát kínál élethű, de szórakoztató fizikával. Ha nem félsz a kihívásoktól, a szédítő magasságoktól, a vad tájaktól és a hatalmas ugratóktól, no meg a kosztól, akkor ez a te játékod!

Hírek, aktualitások

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG