Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875

Hírek, aktualitásokSea of Thieves


A Sea of Thieves egy igazán különleges játék: az elsősorban multiplayer élményre fókuszáló, megosztott online világában egy kalóz szerepébe bújhatsz. A játék során minden kalózos dolgot megtehetsz: barátaiddal közös hajódon lehetsz kapitány vagy tüzér, a fedélzeten a viszontagságos időjárással és ellenséges hajókkal is megküzdhetsz, hogy aztán parta szállva, vagy épp a mélybe merülve kincsekre vadássz...


Ha már multiplayer: kalandjaid során nem csak társakkal, hanem ellenfél szerepben teszelgő játékosokkal is összehoz a sors. A kalózélet pedig arról szól, hogy mindent megszerezz magadnak, így hajóra szállva izgalmas tengeri csatákra kell készülnöd, a szigeteken összeszedett kincsesládák megszerzése során pedig nem csak a csontvázak és egyéb misztikus lények, hanem a többi online ellenlábasod is utadat állja.

Az élmény pedig mindenkinek más és egyedi: nem lesz két egyforma tengeri ütközet vagy kincsvadászat, ráadásul hajódat is kedved szerint alakíthatod, valamint karaktered esetében is hódolhatsz a divatnak!

Hírek, aktualitások

Ajánlatunk
AKCIÓ