Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875

Hírek, aktualitásokRed Dead Redemption 2


Térj vissza a vadnyugatra a Red Dead Redemption 2-ben! Az első részt követően ismét lehetőséget kapsz arra, hogy elmerülj egy gigantikus méretű élő-lélegző világban, melyet több karakterrel is bejárhatsz. A Grand Thet Auto sorozatért felelős kiadó játékában iszonyatosan durva látványvilággal kell számolnunk...


A játékban Arthur Morgan, a hírhedt Van der Linde banda egyik kívülállóját irányítjuk majd egy olyan történetben, amely nemcsak lehetővé teszi számunkra, hogy szabadon felfedezzük benne az egész vadnyugatot, hanem mindemellett azt is, hogy a saját bőrünkön tapasztaljuk meg a filmekből és könyvekből korábban megismert összes western-klisét.

A Red Dead Redemption 2 egy vérbeli külső nézetes akciójáték lesz, melyben felbukkannak korábbról jól ismert szereplők, a vadnyugat igazi hírességei, miközben mi az izgalmas történet felgöngyölítése során rengeteget párbajozhatunk, lövöldözhetünk, lovagolhatunk, de bankot rabolhatunk, sőt kincsek után is kutakodhatunk.

A Rockstar legújabb alkotása a valaha készült egyik legjobb és legrealisztikusabb vadnyugati akciójátékként ráadásul nemcsak egyjátékos élményekkel kecsegtet majd, hanem az izgalmakat egy több játékmódot felvonultató multiplayer is kiegészíti, ahol még valószerűbben ismerkedhetünk meg a legendás western filmek hangulatával.

A Red Dead Redemption 2 megjelenését 2018-ban várjuk PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Rendeld elő a játékot még ma, és fedezd fel a csodálatos vadnyugatot már a megjelenés napján!

Hírek, aktualitások

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG