Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875

Hírek, aktualitásokSpider-Man


Pókember visszatér az eddigi legnagyobb szabású videojáték kalandjában! A Sony legújabb, nyílt világú akciójátéka mögött az az Insomniac Games áll, amelynek a Ratchet & Clank sorozatot, a Spyro, a Resistance vagy a Sunset Overdrive játékot is köszönhetjük. A játékfejlesztés mesterei ezúttal egy grandiózus kalanddal térnek vissza, amelyhez hasonlóan szépet még nemigen láthattunk PS4-en...


A játék története eredeti forgatókönyv alapján készül, és nem közvetlenül a filmekhez kapcsolódik. Peter Parker 23 éves, és immár nyolc éve tevékenykedik New York City védelmezőjeként. Egy új bűnszervezet bukkan fel a városban, akik csak Belső Démonként (Inner Demons) jellemzik magukat. Peter hamarosan rájön, hogy a szervezet mögött Martin Li, New York egyik legbefolyásosabb és leggazdagabb embere áll, aki Mister Negative néven valódi gonosztevőként aknázza alá a nagyváros életét. Peter és Pókember élete egyaránt veszélybe kerül, és mindent kockára kell tennie a városért és szeretteiért.

Ebben az új és eredeti Marvel-kalandban olyan szereplők jelennek meg, mint Mary Jane Watson, May néni, Norman Osborn, a Fekete Macska, és olyan gonosztevőkkel kell szembeszállnunk, mint például a Kingpin, Mister Negative, Shocker és Taskmaster. A Spider-Man több tízórányi kampányt ígér minden idők legszebb virtuális New York City-jében.

A játékmenetben egyaránt szerepet kap a harc, a lopakodás és a felfedezés is. Használhatjuk Pókember különleges képességeit, úgy mint a hálóvetés, az utcákon való himbálózás, a falakon mászás, és különféle parkour mozdulatokkal könnyedén és gyorsan közlekedhetünk a városban. Használhatunk különleges felszereléseket is, hálónkkal pedig csapdát állíthatunk az ellenfeleknek, a falhoz ragaszthatjuk őket, és sok más speciális mozdulatot is megtanulhatunk.

Hírek, aktualitások

Ajánlatunk
AKCIÓ