Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875

Hírek, aktualitásokFIFA 19


A Frostbite grafikus motor által hajtva a FIFA 19 egy igazi bajnok, a focipályán és azon kívül is! A hatalmas presztízsű UEFA Bajnokok Ligája vezetésével az EA SPORTS új játéka továbbfejlesztett eszközöket kínál, hogy a meccsek minden pillanatát páratlan módon vezérelhesd...


A két évvel ezelőtt útjára indított, egyjátékos történetes mód, a The Journey a végkifejlethez érkezik: kövesd végig Alex Hunter karrierjét, ahogy a fiatal tehetség megannyi megpróbáltatás után a Bajnokok Ligájában is pályára lép. Hozz nehéz döntéseket, és alakítsd Hunter pályafutását a legdrámaibb fordulatok közepette!

Próbára tennéd magad a Bajnokok Ligájában, játékosként is edzőként is? A FIFA 19-ben erre is lehetőséged van az új FIFA Ultimate Team móddal! Hozd létre saját csapatodat a legjobb aktív vagy legendás játékosokból, és hódítsd el a legnagyobb európai kupát! Kedvenc csapatoddal is lejátszhatsz komplett bajnokságokat.

Minden korábbinál élet hűbb akciót ígér a FIFA 19. A 3D-s közönség együtt él a játékkal, ünnepli a hazai csapatot, amit új játékos- és gól-animációk és prezentációs elemek tesznek teljessé. A Bajnokok Ligájában két új kommentátor közvetítését élvezheted, a játék pedig gondoskodik róla, hogy a valódi közvetítések látványa és hangulata töltse be a szobát. A Frostbite grafikus motorral aprólékosan kidolgozott, valódi stadionok, dinamikus időjárási effektek, élethűen kinéző és mozgó játékosok, valódi foci akció látható a képernyőkön, akár 4K felbontásban is, HDR támogatással!

Ennyi új lehetőséggel és technikai fejlesztéssel valóban elmondható: a bajnokok a FIFA 19-ben születnek!

 

Hírek, aktualitások

Ajánlatunk
AKCIÓ
ELŐRENDELHETŐ