Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875

Hírek, aktualitásokFallout 76


A Fallout 76-ban visszatérhetsz a hatalmas sikerű sorozat poszt apokaliptikus tájaira egy vadonatúj sztoriban, mely a széria korábbi felvonásaihoz hasonlóan tonnányi tartalommal és elképesztő látványvilággal elevenedik meg a képernyődön...


A Fallout széria legújabb darabja az eddigi részeknél korábbra repíti vissza a játékosokat az időben: 2102-be. Csupán 25 évvel járunk a világ pusztulását okozó nukleáris háború után, amikor a nyugat-virginiai 76-os Vault lakói elhagyják a menedéket, hogy újra kolonizálják a környező területeket.

A játékban a 76-os Vault egyik lakójának bőrébe bújhatsz. Merészkedj ki a biztonságot adó falak közül és vágj neki a világ újraépítésének! A Fallout 76 a sorozat eddigi részeinél sokkal inkább épít a kooperatív játékra. Fogj össze barátaiddal: együtt akár egy atomrakétát is építhettek, amivel aztán lebombázhatjátok az ellenséges területeket. Ráadásul a játék az egyjátékos és online multi játékmódokon felül PVP lehetőséget is kínál.

Járd be a hatalmas játékteret, küzdj meg a félelmetes mutánsokkal, teljesítsd az izgalmas küldetéseket, és kolonizáld újra a kihalt pusztaságot.Ugorj fejest a nosztalgikus Fallout élménybe, csodáld meg a szemkápráztató és egyben félelmetes tájakat, fejleszd karakteredet kedved szerint és merülj bele a fordulatos történetbe.

Hírek, aktualitások

Ajánlatunk
AKCIÓ
ELŐRENDELHETŐ