Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Death Stranding Special Edition (Magyar Felirattal) - PlayStation 4 Játékok

Death Stranding Special Edition (Magyar Felirattal)

  • Gyártó:

  • Megjelenés dátuma: 2019-11-08
Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: 990 Ft

ISMERTETŐ:


A CSOMAG TARTALMA:

- Teljes játék 

- Steelbook 

- A játék által inspirált zenék 
- Színfalak mögötti videó (digitális) 
- Arany "Luden Maszk" napszemüveg 
- 10 avatar

 

A jövő a kezedben van a Death Stranding játékban! Éld át Hideo Kojima (a Metal Gear Solid sorozat alkotója) legújabb akciójátékát, amely a közeli jövőben játszódik, és amelyben a szétszakadt társadalmat kell újra egyesítened. Ez egy új, filmszerű kaland, amely megreformálja a műfajt!

A világot rejtélyes robbanások rázzák meg, amelyek természeti katasztrófákat idéznek elő, és az emberiség jó részét kipusztítják. A tájat különleges teremtmények járják, a bolygót pedig a teljes kihalás fenyegeti, ezért a játék főhőse, Sam Bridges feladata, hogy megmentse az emberiség megmaradt részét. A Death Stranding világa hatalmas, nyílt és dinamikus, amelyben egyesül a lopakodós és az akciódús játékmenet, mindez filmszerű történetmeséléssel kiegészítve.

A Death Stranding a legendás Metal Gear Solid játékok fejlesztőcsapatának új játéka, annak minden tapasztalatával és a PlayStation 4 technológiájának teljes kihasználásával! Egy különleges új kaland, amely megreformálja az interaktív szórakoztatás műfaját.

 A Death Stranding kizárólag PlayStation 4-re készül! Magyar Felirattal Ellátva!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG