Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Catherine: Full Body - PlayStation 4 Játékok

Catherine: Full Body

  • Gyártó:

  • Megjelenés dátuma: 2019-09-03
Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: 990 Ft
Új

Bruttó ár: 17 990 Ft

ISMERTETŐ:


A 2011-es népszerű anime játék, a Catherine új kiadást kap! A Catherine: Full Body nem csak remaster, hanem az eredeti játék tartalmasabb változata is egyben. Új játékmódokkal, szereplőkkel és beállítási lehetőségekkel elérhetőbb és jobban játszható, mint valaha!

A Catherine egy anime stílusú puzzle játék, amelynek főszereplője Vincent Brooks. Miután barátnője a házasságot kezdi emlegetni, Vincentnek rémálmai lesznek, ráadásul találkozik egy másik lánnyal is… Nappal Vincent normális életet él, barátaival tölti az időt, és próbálja megfejteni kapcsolatának titkát. Éjjel viszont a rémálmokban kell helyt állnia, ebben pedig neked kell a segítségére lenned, egyre nehezedő ügyességi és logikai pályák megoldásával. A nappali események – például, hogy Vincent mennyit ivott – hatással vannak az éjjeli teljesítményére is!

Catherine: Full Body ennek a vicces és látványos puzzle játéknak a legteljesebb kiadása, minden eddigi tartalommal, új mellékszereplőkkel, játékmódokkal és nehézségi szintekkel. Ha túl nehéznek találod, lehetőséged van átugrani a feladványokat, vagy elkerülni a játék végét is. Válassz két mód közül, az eredeti mellett az Arrange mód új lehetőségekkel csábít második végigjátszásra.

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG