Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Naruto to Boruto: Shinobi Striker Collectors Edition (Uzumaki) - Xbox One Játékok

Naruto to Boruto: Shinobi Striker Collectors Edition (Uzumaki)

  • Gyártó: Namco Bandai

Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: 690 Ft
Új

Bruttó ár: 14 990 Ft

ISMERTETŐ:


Végre megérkezett a Naruto széria legújabb gyöngyszeme, a Naruto to Boruto: Shinobi Striker, ráadásul a játékot ebben a különleges, limitált Uzumaki Edition kiadásban is megvásárolhatod, ami számos extrát tartalmaz. Ha igazi rajongó vagy, nem hagyhatod ki ezt az ajánlatot, hiszen a szezonbérlet mellett a limitált Naruto és Boruto szobor is a tiéd lehet.
 
Számos, jól ismert hős szeme, frizurája és egyéb ismertető jeleit felhasználva hozhatod létre a harcosod, így akár Naruto-val, Sasuke-val vagy más ninjával is kalandozhatsz, Konohát bejárva! A sorozatból ismert karakterek készítenek fel a harcra, akik különféle technikákat tanítanak neked, hogy szívós ninját faragjanak belőled! A megtanult ninjutsuk hasznosak lesznek a csatatéren, úgyhogy jobb, ha a leghatásosabbakat kiválasztva indulsz útnak! Négy harctípus közül eldöntheted, hogy milyen technikákat tanulnál meg szívesen! Hogy támadó, védekező, távolsági, vagy gyógyító shinobi lesz belőled, csak rajtad áll!
 
A harctéren mindig jól jön egy kis segítség! Online, csapatba verődve, négyen indulhattok útnak, hogy fontos küldetéseket teljesítsetek, más ninják ellen! Ha mind a négyen más-más kasztban játszotok egymást segítve, borítékolható a győzelem!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG