Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

The Yakuza Remastered Collection: Day One Edition - PlayStation 4 Játékok

The Yakuza Remastered Collection: Day One Edition

  • Gyártó: SEGA

  • Megjelenés dátuma: 2020-02-11
Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: 690 Ft

ISMERTETŐ:


A csomag tartalma:

- Yakuza 3 játékszoftver
- Yakuza 4 játékszoftver
- Yakuza 5 játékszoftver
- Yakuza 5 PlayStation 3 Amaray tok

A The Yakuza Remastered Collection több, mint egy tipikus konzolgenerációs átirat. A grafika és teljesítmény feljavítása (720p és 30fps helyet 1080p és 60fps) mellett mindhárom játék szigorú újralokalizáláson esett át. Az angol forgatókönyv mind a három játék esetében átvizsgálásra, ellenőrzésre és néhány esetben átírásra került, valamint a Yakuza 3, Yakuza 4 és Yakuza 5 az európai változataikból korábban kivágott tartalmakkal kibővítve került bele ebbe a kollekcióba.

A Yakuza 3 esetében ez azt jelenti, hogy a Mahjong, Shogi, Hanafuda, Massage Parlor és a népszerű Cabaret minijátékok, valamint az eredeti játékból kivágott számos mellékküldetés is első alkalommal lesz elérhető. A játékok mindegyike továbbá számos kényelmi funkcióval is bővült, többek között mellékküldetés követővel a térképen, valamint az angol és japán szöveg közötti váltás lehetőségével a Karaoke minijátékban.

A The Yakuza Remastered Collection: Day One Edition egy Kiryu védjegyének számító sárkány tetoválásával díszített, piros gyűjtői dobozban rejti két lemezen a Yakuza 3, Yakuza 4 és Yakuza 5 játékokat. Ezzel a kiadással továbbá 5 évvel eredeti megjelenése után először lesz Európában fizikai formában kapható a Yakuza 5, melynek alkalmából a csomag a játék PlayStation 3-as tokját is tartalmazza, hogy teljessé tehesd vele gyűjteményed.

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ