1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Diablo 2 Resurrected - PlayStation 4 Játékok

Diablo 2 Resurrected


  • Gyártó: Blizzard Entertainment

  • Megjelenés dátuma: 2021-09-23

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 990 Ft

Új

Árazás alatt
Bruttó árISMERTETŐ:


A Diablo® II: Resurrected™ az évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendő Diablo® II és nagyszabású kiegészítője, a Lord of Destruction® definitív, felújított változata. Ez a két klasszikus meghatározó szereppel bír a Blizzard Entertainment történelmében. A Diablo® II időtlen, élvezetes játékmenetét most a veterán játékosok, és azok is élvezhetik, akik még soha nem játszottak ezzel az epizóddal. Mindezt modern grafikával és hangokkal, amelyek kihasználják a jelenlegi hardverek képességeit.

Mássz fel az Elfeledett Torony tetejére, hagyj nyomot Kurast dzsungelében, és ostromold meg a Pokol kapit, hogy legyőzd magát Diablót. Aztán érd el az Arreat hegy csúcsát, hogy szembeszállj Baallal, a Pusztítás Nagyurával. Sanctuary világának hét legnagyobb bajnoka vár az ikonikussá vált tábortüzes nyitóképernyőn – az Amazon, a Bérgyilkos, a Barbár, a Druida, a Nekromata, a Lovag és a Varázslónő. Minden karakter szabadon testre szabható, szinte végtelen lehetőségekkel, fegyverekkel és páncélokkal.

A Diablo® II: Resurrected játszható egyedül, vagy barátokkal együtt, az akár 8 fős online kooperatív módban. Ha pedig meguntad a szörnyek gyilkolását, lépj be a PvP arénába, és mérd össze képességeidet más játékosokkal!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ