Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Battlefield Hardline Delux Edition - Xbox One Játékok

Battlefield Hardline Delux Edition

  • Megjelenés dátuma: 2015-03-19

  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1190 Ft

ISMERTETŐ:


A termék leírása

A modern háborús konfliktusokat követően egy egészen új megközelítéssel folytatódik a Battlefield-sorozat, ami a franchise történetében először a rablók és a pandúrok macska-egér harcát igyekszik bemutatni a jól megszokott intenzív játékmenet társaságában. A Battlefield Hardline-ban így hollywoodi akciófilmeket megszégyenítő jelenetek tucatjai várnak ránk autós üldözésekkel, túszmentésekkel, bankrablásokkal és terroristatámadásokkal a középpontban.

A játék mögött a DICE helyett ezúttal a Dead Space-sorozatért is felelős Visceral Games áll, a csapat pedig egy minden eddiginél összetettebb és hosszabb egyjátékos kampányt álmodott meg a Battlefield Hardline-hoz, aminek köszönhetően megismerkedhetünk a modern SWAT-egységek mindennapjaival. A történet felgöngyölítése során az amerikai rendőri erők összes fegyverét, speciális kiegészítőjét és járművét bevethetjük a rend fenntartásának érdekében, ezáltal autók, motorok, páncélozott járművek és helikopterek is irányíthatóak lesznek a játékban.

A tartalmas egyjátékos kampány mellett természetesen a Battlefield Hardline is kiemelkedően nagy figyelmet fordít a többjátékos élményekre, amikben a kampány rendőr-centrikussága után a másik oldalt is megismerhetjük, ezáltal bűnözőként törhetünk borsot a hatóságok orra alá. A multiplayer a korábban megszokott intenzív játékmenet és teljes egészében rombolható környezet mellett milliónyi újdonsággal kecsegtet, így például hatalmas járműparkkal, fejleszthető fegyverekkel, csapdákkal, mobilfedezékekkel, valamint olyan vadonatúj játékmódokkal, mint a Heist, a Rescue, a Hotwire vagy a Bloodmoney.

Battlefield Hardline Deluxe Edition változatának köszönhetően ráadásul most nemcsak az alapjáték tartalmához juthatsz hozzá, hanem számtalan extrához is, ezáltal exkluzív ruhák, fegyverek, fejlesztések és egyéb kiegészítők mellett az aktiválástól számított 10 héten keresztül egy-egy Gold Battlepackkel is kiegészítheted gyűjteményedet.

Ajánlatunk
AKCIÓ