Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Battlefield Hardline Deluxe Edition - PlayStation 4 Játékok

Battlefield Hardline Deluxe Edition

  • Gyártó:

Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1190 Ft

ISMERTETŐ:


A monumentális csataterek és háborús helyszínek után a Battlefield-sorozat legújabb részében egy újabb hadviselési formát ismerhetünk meg közelebbről – a Visceral Games által fejlesztett Battlefield Hardline ugyanis a rendőrök és a bűnözők macska-egér harcát mutatja be.

Ennek megfelelően az alkotás egy hollywoodi akciófilm látványával és intenzitásával operálva a nagyvárosi rendőri különítmények oldalán autós üldözések, bankrablások és terrorista akciók kellős közepébe repít minket, miközben nekünk a rendfenntartáson kívül meg kell óvnunk a civil lakosságot is a kiszámíthatatlan rosszfiúktól. Mindehhez felhasználhatjuk majd a modern rendőri alakulatok teljes fegyverarzenálját, legyen szó a legkülönfélébb taktikai géppuskákról, a legjobb golyóálló páncélokról, vagy a változatos, a modernebb technikákkal felszerelt járművekről.

A sorozat hagyományainak megfelelően a Battlefield Hardline nemcsak egy alaposan kidolgozott, filmszerű egyjátékos kampánnyal kecsegtet, hanem egy a témához illeszkedő többjátékos lehetőséggel is. A jól ismert játékmódok mellett így akár rendőrként, akár bűnözőként rengeteg új esemény során is kipróbálhatjuk magunkat, aminek hála részt vehetünk hatalmas rablásokban, üldözésekben és látványos tűzharcokban is, mindezt a Frostbite grafikus motornak köszönhetően a legrealisztikusabb ábrázolás társaságában.

 

A Battlefield Hardline Deluxe Edition tartalma:

Battlefield Hardline játékszoftver

Versatility Battlepack

Precision Battlepack

Suppression Battlepack

Heti egy Gold Battlepack 10 héten át

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ