Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Gran Turismo Sport  - PlayStation 4 Játékok

Gran Turismo Sport

  • Gyártó:

  • Megjelenés dátuma: 2017-10-18
Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: ingyenes
Új

Bruttó ár: 5 990 FtHasznált

Bruttó ár: 5 490 FtISMERTETŐ:


 

Létezik egy autós széria, amely a legjobbra, a legtöbbre törekszik, ami nem éri be a középszerű megoldásokkal. Gran Turismo a neve, a több tíz milliós eladások pedig annak köszönhetők, hogy a korábbi PlayStation konzolokból is kihozták a fejlesztők a maximumot – és most itt az utód, a Gran Turismo Sport!

Több, mint játék: a Gran Turismo Sport egy új kezdet, egy új csapásirány a sorozat számára. 130 vadiúj, kifejezetten az új részhez elkészített, részletesen kidolgozott belsővel és külsővel rendelkező járgány vár a Sport-ban, négy eltérő versenykategóriával, nagyjából harminc pályával, és 19 különböző helyszínnel. A Sport központjában az online versenyek lesznek, ahol felturbózott netkóddal emberi játékosok járgányaival mérkőzhetsz meg a győzelemért – és a hangulat, a látvány, a vezetési élmény olyan profi lett, mint az eddigi, számozott epizódokban.


Gran Turismo Sport új szintre emeli a Gran Turismo által kínált látványvilágot és vezetési élményt. Előbbi esetben nem csak a grafika értendő, hiszen a játék Playstation VR szemüveg támogatásának köszönhetően közvetlenül a volán mögött érezheted magad, ami pedig a vezetési élményt illeti, a Gran Turismo Sport az első, hivatalosan a FIA által elismert eSport versenyjátékként indul. Csak és kizárólag PlayStation 4-re!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG