1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Rólunk

2013-ban alakult cégünk teljes mértékben magyar tulajdonú.Számítástechnika-konzol-multimédia (hardware és software) termékek kiskereskedelmével foglalkozik. Termékkínálatunk széleskörű minőségi árukészlettel rendelkezik. A minőség iránti elkötelezettség jól látható termékpalettánkon és törekszünk azt cégünk egész működésére is átvinni, hogy vásárlóink mindig elégedetten térjenek vissza hozzánk! Alapvető célunk, hogy cégünk ügyintézése, az ügyfelek kiszolgálása a lehető legteljesebb körű, leggördülékenyebb és rugalmas legyen. Webáruházunkat azzal a céllal alapítottuk, hogy forgalmazott termékeinket még szélesebb körben ismertessük meg a már meglévő és új ügyfeleinkkel egyaránt, illetve hogy kényelmesen "a napi rohanó világban" akár otthonról is megvásárolható legyen a kiválasztott termék. Jelenlegi gazdasági helyzetben fontosnak tartottuk egy vevőbarát ár kialakítását, amely akciókkal kiegészítve veszi fel a versenyt hasonló webáruházakkal szemben.

Webshop rendelés általános feltételei

A webáruházban leadott rendelések személyesen is átvehetőek üzleteinkben nyitvatartási időben. Ügyintéző kollégánk minden esetben jelentkezni fog a rendeléssel kapcsolatban, a készleten lévő termékek után is érdemes telefonon érdeklődni az aktuális szabad készletekről a félreértések elkerülése végett.

Figyelem!

Amennyiben a Szolgáltató (Gamertech Kft) minden gondossága ellenére hibás árat tölt fel a web áruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, esetleges rendszer és adminisztrációs hiba miatt megjelenő "0" vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató (Gamertech Kft.) nem köteles a megrendelést teljesíteni, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást illetve értékesítést, amelynek ismeretében a Partner elállhat a vásárlási szándékától.

Amennyiben a megrendelt termék a rendelés pillanatában nincs raktáron, akkor az ár a rendelési árhoz képest változhat, pozitív, illetve negatív irányban is. A változás oka lehet árfolyam ingadozás és gyártói/beszállítói ármódosítás is.

Megértésüket köszönjük!

Cégadatok

E-mail: info@gamertech.hu
Cégnév: GamerTech Kft.
Székhely: 1082 Budapest Corvin köz 4.
Cégjegyzékszám: 01-09-999041
Adószám: 24271624-2-42

Papp Antal
Ügyvezető igazgató
Telefon: +36 70 776 78 75, +36 1 613 4318

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG