Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875

Rólunk

2013-ban alakult cégünk teljes mértékben magyar tulajdonú.Számítástechnika-konzol-multimédia (hardware és software) termékek kiskereskedelmével foglalkozik. Termékkínálatunk széleskörű minőségi árukészlettel rendelkezik.

A minőség iránti elkötelezettség jól látható termékpalettánkon és törekszünk azt cégünk egész működésére is átvinni, hogy vásárlóink mindig elégedetten térjenek vissza hozzánk! Alapvető célunk, hogy cégünk ügyintézése, az ügyfelek kiszolgálása a lehető legteljesebb körű, leggördülékenyebb és rugalmas legyen.

Webáruházunkat azzal a céllal alapítottuk, hogy forgalmazott termékeinket még szélesebb körben ismertessük meg a már meglévő és új ügyfeleinkkel egyaránt, illetve hogy kényelmesen "a napi rohanó világban" akár otthonról is megvásárolható legyen a kiválasztott termék.

Jelenlegi gazdasági helyzetben fontosnak tartottuk egy vevőbarát ár kialakítását, amely akciókkal kiegészítve veszi fel a versenyt hasonló webáruházakkal szemben.

Webshop rendelés bolti átvétele


A webáruházban leadott rendelések személyesen is átvehetoek üzleteinkben nyitvatartási idoben. Ügyintézo kollégánk minden esetben jelentkezni fog a rendeléssel kapcsolatban, a készleten lévo termékek után is érdemes telefonon érdeklodni az aktuális szabad készletekrol a félreértések elkerülése végett.

Cégadatok


E-mail: info@gamertech.hu
Cégnév: GamerTech Kft.
Székhely:1082 Budapest Corvin köz 4.
Cégjegyzékszám:01-09-999041
Adószám:24271624-2-42

Papp Antal és Molnár Tamás
Ügyvezető igazgatók
Telefon: +36 70 776 78 75

Ajánlatunk
AKCIÓ