1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Marvels Avengers - PlayStation 4 Játékok

Marvels Avengers


  • Gyártó: Square Enix

  • Megjelenés dátuma: 2020-09-04

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1490 Ft

Új

7 490 Ft
Bruttó ár


Használt

6 490 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Marvel’s Avengers keretében a játékosok végre átélhetik szuperhős álmaikat. A kiemelkedő történetmesélés és a folyamatosan bővülő univerzum találkozásával a Marvel’s Avengers elhozza a definitív Bosszúállok videojáték élmény. Sajátíts el rendkívüli képességeket, alakítsd kedvedre a hősök folyamatosan bővülő sorát, állíts össze négy játékosból álló csapatokat, és védd meg a Földet a közelgő fenyegetéstől!

Marvel’s Avengers az A-Nappal kezdődik, ahol Amerika Kapitány, Vasember, Hulk, Fekete Özvegy és Thor bemutatják a hipermodern Bosszúállók Főhadiszállást San Franciscoban, valamint felfedik kísérleti energiaforrás működtette repülő anyahajójukat. Az ünneplés azonban hamar gyászba fordul, mikor egy katasztrofális baleset hatalmas pusztítást eredményez. A tragédiáért okolt Bosszúállók feloszlanak. Öt évvel később, miután az összes szuperhőst száműztek és a világ a pusztulás szélére sodródott, az egyetlen remény a Föld legnagyobb hőseinek újbóli összehívása maradt.

Marvel’s Avengers egy filmszerű történettel, valamint a Crystal Dynamics csapatától megszokott pörgős akcióval várja a játékosokat. A rendszeres tartalomfrissítésekkel a játék egy éveken át tartó epikus történetre invitálja a rajongókat. Ez a Bosszúállók következő állomása.

Légy részese egy eredeti Bosszúállók sztorinak

Marvel’s Avengers sajátos módon mutatja be az ikonikus szuperhősöket, mint például Amerika Kapitány, Vasember, Hulk, Fekete Özvegy és Thor. Ez a karakter-vezérelt történet az autentikus Marvel hősiességet és emberséget ünnepli egy filmszerű kampányon keresztül, ami tele van szóló és kooperatív küldetésekkel.

Légy ura képességeidnek

Nyiss meg pusztító képességeket és új felszereléseket, hogy összeállíthasd a Föld legnagyobb hőseinek számodra ideális változatát. Az eredeti, közönség kedvenc és klasszikus kosztümök kombinációjával közel végtelen módon szabhatod testre az ikonikus hősöket.

Gyülekezz az interneten

Legfeljebb négy játékos egyesítheti erejét az interneten keresztül, hogy megvédje a Földet a közelgő fenyegetéstől. A narratíva több éven át kerül bemutatásra véletlenszerű loot boxok vagy pay-to-win elemek nélkül. Emellett minden új szuperhőst és régiót további költségek nélkül kapnak meg a játékosok, ha rendelkeznek az alapjátékkal.

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG