1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Banishers Ghosts of New Eden - PlayStation 5 Játékok

Banishers Ghosts of New Eden


  • Gyártó: Focus Home Interactive

  • Megjelenés dátuma: 204-02-13

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

15 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


A mély karaktereiről és izgalmas történeteiről ismert Don’t Nod stúdió legújabb produkciója a Banishers: Ghosts of New Eden, amely egy nagyszabású RPG élmény két szellemvadász történetével, akik az élőket védelmezik a túlvilági lényektől. Merülj el két szerelmes gyönyörű, személyes és erőteljes történetében!

New Eden, 1695. Antea Duarte és Red Mac Raith szeretők és Banisherek, vagyis szellemvadászok. Egy katasztrófálisan sikerült küldetés során Antea halálos sérülést szerez, és maga is olyan szellemmé válik, amelyeket gyűlöl. Észak-Amerika kísértetjárta vadonjában a pár elkeseredetten keresi a megoldást, hogy Antea megszabadulhasson az átoktól.

Lépj be szellemvadászként New Eden közösségeinek életébe! Oldj meg rejtélyes és izgalmas ügyeket egy olyan fantasztikus világban, ahol az emberek mellett természetfeletti lények és ősi titkok várnak felfedezésre. Használd a logikát, vagy használd Antea spirituális képességeit és Red fegyverarzenálját az ellenséges szellemek likvidálásához.

A nagyszabású kampány során komoly döntéseket kell hoznod, amelyek hatással vannak a történet, és New Eden lakói sorsának alakulására, legyen szó emberekről van vándorló lelkekről. Vajon minden esetben tartod magad a szellemvadász esküdhöz, vagy képes leszel kompromisszumot hozni a szerelmedért, aki maga is szellemmé vált?

Két játszható karakterrel, izgalmas harcokkal, valódi és természetfeletti fegyverekkel és mély RPG mechanikákkal a Banished: Ghosts of New Eden egy emlékezetes, tartalmas és mély kalandot kínál egy eddig nem látott, vadonatúj világban. Merülj el benne te is, és változtasd meg New Eden lakóinak életét, legyen szó élőkről vagy holtakról!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG