1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Rayman Legends - PlayStation 4 Játékok

Rayman Legends


  • Gyártó:

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

7 990 Ft
Bruttó ár


Használt

4 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


Fél évvel az eredeti verzió megjelenése után végre a nextgen platformokra, így PlayStation 4-re is megérkezik a Rayman Legends, ami 2013-ban számos Év Játéka-díjat zsebelt be a platformerek kategóriájában. Felkészültél életed eddigi legőrültebb Rayman-epizódjára?

A játékban a klasszikusokhoz méltóan nemcsak a legendás játékmenettel a középpontban, hanem csodaszépen megfestett hátterek előtt is kalandozhatunk, ezúttal a középkori várak, lovagok és sárkányok világát előtérbe helyezve.

A nagy kaland során Rayman mellett a korábbi epizódokból megismert bajtársak is velünk tartanak majd, így nemcsak egyedül, hanem néhány barátunk oldalán is átélhetjük majd az izgalmakat rejtő történetet, méghozzá a kooperatív módnak köszönhetően.

A nyakatekert pályákon azonban nemcsak ügyességi feladatok várnak majd ránk, hanem apróbb fejtörők, legyőzésre váró főellenfelek, valamint természetesen számtalan összegyűjthető tárgy is. Mindezt pedig olyan PS4-es extrák egészítik ki, mint a kontroller érintőfelületének használata, vagy a Rayman Assassin jelmez!

Klasszikus játékmenet és jól ismert karakterek várnak rád egy minden téren modern és művészi platformer keretein belül!

Éld át a nagy kalandot Rayman és barátai oldalán, vagy hívd segítségül saját ismerőseidet, hogy megsokszorozzátok az élményt!

Válaszd a PlayStation 4-es változatot, hogy igazi nextgen köntösben tapasztalhasd meg a hamisítatlan Rayman-élményt!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG