1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Back 4 Blood Special Edition - PlayStation 5 Játékok

Back 4 Blood Special Edition


  • Gyártó: Warner Games

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

7 990 Ft
Bruttó ár


Használt

7 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ FOLYAMATOSAN AKTÍV INTERNETKAPCSOLATRA ÉS PLAYSTATION PLUS ELŐFIZETÉSRE VAN SZÜKSÉG.

Back 4 Blood Special Edition csomag tartalma

  • Back 4 Blood játékszoftver
  • Fémtok

A Back 4 Blood egy izgalmas kooperatív lövöldözős játék a népszerű és díjnyertes Left 4 Dead sorozat alkotóitól. Éld át az intenzív, 4 fős kooperatív kampányt, vegyél részt egymás elleni multiplayer meccsekben, és élvezd a megunhatatlan, frenetikus játékmenetet!

Egy háború közepén találod magad, melyet a Ridden ellen kell megvívnod. Ők egykor emberek voltak, akiket megfertőzött egy halálos parazita, így most a civilizáció maradványaira támadnak. Az emberiség a kihalás küszöbére sodródott. Csak rajtad és barátaidon múlik, hogy elpusztítsátok a Ridden sereget, és visszaszerezzétek a világot

A kooperatív kampány során egy dinamikus, veszélyes világon kell átküzdened magad, és együtt kell dolgoznod a többiekkel, hogy túléld a halálos küldetéseket. Játssz akár 3 barátoddal online, vagy válaszd a szóló módot, és vezesd a csapatodat győzelemre. Válassz 8, testre szabható karakter közül, és használj pusztító fegyvereket és felszereléseket. Alakíts ki stratégiát a folyton változó ellenséggel szemben, amelynek egyetlen célja a te megölésed!

Az egymás elleni (PvP) multiplayer módban játszhatsz emberként és Riddenként is. Mindkét oldalnak egyedi fegyverei, képességei és felszerelései vannak. Egy új, különleges kártyarendszer minden alkalommal variálja a kihívást, így sosem találkozol két egyforma pályával vagy összecsapással! Játssz akár kampány, akár multiplayer módban, a Back 4 Blood extrém változatosságot és újrajátszhatóságot kínál.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG