1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

WWE 2K24 - PlayStation 5 Játékok

WWE 2K24


  • Gyártó: 2k Games

  • Megjelenés dátuma: 2024-03-08

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

13 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


A pankráció rajongói idén sem maradnak kedvenc küzdősportjuk nélkül, a WWE 2K24 ugyanis a műfaj legnagyobbjaként elmeséli a WrestleMania legnagyobb történeteit a vadonatúj 2K Showcase of the Immortals móddal! Élj át felejthetetlen, karriereket meghatározó pillanatokat a WWE legendáinak társaságában!

A WrestleMania a szórakoztatóipar legnagyobb sporteseménye, ahol a szupersztárok WWE legendákká válnak. Ennek 40 éves történetét meséli el a WWE 2K24, a népszerű pankrációs játéksorozat 2024-es kiadása, a vadonatúj 2K Showcase of the Immortal játékmóddal. Olyan ikonikus szereplőkkel találkozhatsz, mint „Stone Cold” Steve Austin, Undertaker, vagy Andre the Giant, a WWE jelenlegi szupersztárjai, például „The American Nightmare” Cody Rhodes, John Cena, Rhea Ripley és Roman Reigns társaságában. A szereplőket és az arénákat ultraélethű látvány teszi még erőteljesebbé.

Szabadítsd el a tehetségedet, és válj magad is legendává a MyRISE játékmódban, amely két izgalmas karrierívet tartalmaz eredeti történettel, a férfi és női divízióban egyaránt. Új meccstípusokban vehetsz részt, és még a saját álomcsapatodat is összeállíthatod a MyFACTION módban. Szerezz kártyákat, építs fel egy domináns csapatot, és szállj ringbe mások ellen online, a vadonatúj Rangsorolt multiplayerben. Valamint szerezz új jutalmakat, és mutatkozz be a szezonális világranglistákon!

A Universe módban minden a tiéd, irányítsd a WWE univerzumot kedved szerint! Alakíts ki rivális párokat, heti műsorokat a WWE 2K24 legnagyobb szabad játékmódjában, ahol vadonatúj átvezető animációk, dupla címmeccsek és még több akció vár. Természetesen a MyGM mód is visszatér, ahol más menedzserekkel mérheted össze a tudásodat. Az új kiadásba több meccstípus, több márka és új ellenfelek kerültek. Kereskedj szupersztárokkal, hozz igazgatói döntéseket a szerződésekről, és csinálj minél több drámát a show érdekében!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG