1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

The Last of Us Part II Remastered - PlayStation 5 Játékok

The Last of Us Part II Remastered


  • Gyártó: Naughty Dog

  • Megjelenés dátuma: 2024-01-19

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

14 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


A The Last of Us: Part II Remastered játék újraalkotja az eredeti kalandot, még szebb látvánnyal a PlayStation 5 erejével, és olyan extra tartalmakkal, amiket a rajongók eddig még nem láthattak!

A legendás történet második felvonásában tovább folytatódik a Naughty Dog nagysikerű túlélő kalandja, amelyből megismerheted az összeomlott civilizáció utolsó segélykiáltását is. Mintegy 5 évvel az első rész eseményei után a fertőzöttek még mindig komoly problémát okoznak a túlélők számára, de Joel és Ellie jól tudja, hogy gyakran sokkal nagyobb veszélyt jelentenek rájuk az egészségesen maradt emberek!

A The Last of Us Part II-ben Ellie felett veheted át az irányítást egy újabb izgalmas és fordulatos történet keretein belül, amelyben ismét lehetőséged nyílik részt venni fedezékalapú harcokban, őrült kalandokban, miközben felfedezhetsz egy elragadóan szép, ám veszélyekkel teli poszt-apokaliptikus világot.

A több, mint 300 Év Játéka díjat begyűjtő kaland új kiadása nem pusztán egy egyszerű felújítás. Ellie és Abby történetét hihetetlenül szép grafikával játszhatod újra, emellett olyan új játékmódokban teheted próbára magad, mint a roguelike túlélőmód, a No Return. A játékmenetet natív, teljes értékű DualSense integráció és haptikus rezgés emeli még magasabb szintre. Merülj el még mélyebben a történetben három, eddig nem látott helyszínnel, és hallgass meg több órányi fejlesztői kommentárt a játék készítésével kapcsolatban. Kibővültek a fotó mód lehetőségei, sőt akár új hangszereken is játszhatsz az új Guitar Free Play módban.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG