1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

The Quarry - Xbox Series Játékok

The Quarry


  • Gyártó: Supermassive Games

  • Megjelenés dátuma: 2022-06-10

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

7 490 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


A The Quarry a Supermassive Games (Until Dawn, The Dark Pictures Anthology) produkciója, egy hihetetlenül látványos, filmszerű horror kaland, amely a klasszikus nyári tinihorrorok hangulatát hozza vissza a nappaliba. Egy csapat tinédzser felnőttek és szabályok nélkül akar bulizni egy nyári tábor utolsó éjjelén, ám nem is sejtik, hogy az események csakhamar a legrosszabbra fordulnak…

Miután a szereplőkre vérszomjas helyiek vadásznak, sőt, még valami náluk is gonoszabb bukkan fel, kezdetét veszi egy kiszámíthatatlan, horror éjszaka. A baráti beszélgetés és flörtölés helyét élet-halál döntések veszik át, a fontos döntéseken pedig emberi kapcsolatok és életek múlnak. Irányítsd mind a kilenc főszereplőt, hozd meg a legnehezebb döntéseket, és élj át egy egyedi történetet, amely minden végigjátszással más és más lehet. A kilenc tini közül bárkiből válhat hős – vagy éppen az éjszaka első áldozata.

A The Quarry egy lenyűgöző, filmszerű élmény rendkívül élethű arcokkal és bevilágítási technikákkal, és olyan hollywoodi tehetségekkel a főbb szerepekben, mint David Arquette, Ariel Winter, Brenda Song, Ted Raimi és sokan mások. Nem muszáj egyedül szembe nézned a döntésekkel: játssz online akár 7 másik barátoddal, és mindenki szavazhat a döntések meghozatala előtt, közösen alakítva a történetet.

Az állítható nehézségi szinteknek köszönhetően bárki élvezheti ezt a horrort. Sőt, ha csak inkább néznéd, akkor a Movie Mode bekapcsolásával elejétől a végéig megnézheted a történetet. Válaszd ki, hogyan alakuljon a cselekmény, dőlj hátra, és élvezd ezt a látványos, rémisztő horrorfilmet!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG