1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Immortals of Aveum - PlayStation 5 Játékok

Immortals of Aveum


  • Gyártó: EA Originals

  • Megjelenés dátuma: 2023-08-22

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Használt

5 990 Ft
Bruttó árÚj

5 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


Az Immortals of Aveum egy egyjátékos belső nézetes lövöldözős játék, melynek fejlesztőcsapata a Dead Space és Call of Duty sorozatok kreatív rendezőjének új AAA stúdiója, az Ascendant Studios. A független csapat az EA Originals program keretében mutatja be első, nagyszabású produkcióját, amely tele van varázslattal és látványos akcióval.

A történet főszereplője Jak, aki csatlakozik elit varázslók egy csapatához, hogy együtt megmentsenek egy pusztulásra ítélt világot. Az Örökháború mindkét oldalán harcosok légiói gyülekeznek egy mindent eldöntő csatára. Jak feladata, hogy feltárja Aveum titkait és hányattatott múltját, hogy megtalálja a jövő megmentésének reményét.

Légy mestere három eltérő varázslatnak, és szabadíts el pusztító támadásokat és varázsigéket a harctéren egy olyan, látványos FPS játékban, amely újraírja a műfaj alapelemeit. Csatlakozz a Halhatatlanok rendjéhez, és válj mestermágussá, hogy véghez vihesd a feladatodat. A gyors, tükörsima belső nézetes akció könnyen tanulható, de mesterévé válni nagy ügyességet igényel majd. Minden kombináció és jól időzített ellentámadás igazi sikerélményt jelent!

Nyiss meg és fejlessz több, mint 25 varázslatot és 80 képességet. Fedezz fel, fejlessz és gyárts le több száz féle mágikus felszerelést és páncélt, amelyek kiegészítik játékstílusodat mindhárom varázslatfajtában.

Jak és a Halhatatlanok rendje versenyt fut az idővel, hogy megtalálják Aveum jövőjének kulcsát. Vesd be minden erődet, hogy véget vess az Örökháborúnak, és fennmaradjon ez a gyönyörű világ!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG