Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Resident Evil 3 - PlayStation 4 Játékok

Resident Evil 3

  • Gyártó: Capcom

  • Megjelenés dátuma: 2020-04-03
Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: 690 Ft
Új

Bruttó ár: 14 990 FtHasznált

Bruttó ár: 12 990 Ft

ISMERTETŐ:


CSOMAG TARTALMA:

Extra tartalom: Resident Evil Resistane

Éld át Raccoon City eseményeit a Resident Evil 3 teljesen felújított változatában. A 94 millió példányban elkelt sorozat sokat kért folytatása a díjnyertes Resident Evil 2 nyomdokait követve teszi teljessé Raccoon City történetet. A Resident Evil 3 tartalmazni fog továbbá egy 4-1 elleni internetes többszemélyes élményt is Resident Evil Resistance néven.

A Resident Evil 3-ban a S.T.A.R.S. kötelékébe tartozó Jill Valentine, a videojátékok történetének egyik legikonikusabb hősnője egy zombik és rettenetes lények által lerohant városból menekül. A Capcom saját RE Engine motorjával életre keltett Resident Evil 3 modernizált játékmenettel kombinálja a klasszikus túlélőhorror akciót, mindezt káprázatos látványvilággal.

Jill vérfagyasztó menekülése azon pániktól fűtött órákban játszódik, amik az elismert és nagysikerű Resident Evil 2 eseményeihez vezetnek, és felfedi Raccoon City történetének másik oldalát. A menekülés minden reményét elvágja a Resident Evil sorozat másik sztárja, a gigantikus organikus biológiai fegyver, Nemesis. Ez a brutális, mégis intelligens monstrum pusztító mordályok egész arzenálját bevetve igyekszik válogatás nélkül kiiktatni minden S.T.A.R.S. túlélőt a városban, melyek közül Jill az utolsó célpontja.

 

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG