1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Dragons Dogma II - PlayStation 5 Játékok

Dragons Dogma II


  • Gyártó: Capcom

  • Megjelenés dátuma: 2024-3-22

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

16 990 Ft
Bruttó árHasznált

14 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Hosszú idő után végre megérkezett a Dragon’s Dogma 2, a Capcom világsikert aratott, 2012-ben megjelent szerepjátékának folytatása! Ebben a vadonatúj, epikus kalandban újra te lehetsz Arisen, a felemelkedett harcos, aki minden eddiginél nagyobb utazásra indul a világ megmentése érdekében.

A Dragon’s Dogma 2 egy történetközpontú, egyjátékos akció-RPG, amelyben te magad választhatod meg a saját történetedet. Hozd létre, és szabd testre saját karakteredet, állíts be egyedi képességeket, állítsd össze saját csapatodat, és döntsd el, hogyan közelíted meg a különböző helyzeteket és kihívásokat. Utazásod során Gyalogok, segédek csatlakoznak hozzád, rejtélyes túlvilági lények, egy olyan különleges kalandban, ahol úgy fogod érezni, mintha más játékosok is veled lennének az út során. Ezt az élményt tovább fokozza az új játék fejlett fizikai technológiája, az újgenerációs mesteséges intelligencia és a Capcom saját fejlesztésű RE Engine-je által életre keltett lenyűgöző grafika, amely megeleveníti a Dragon’s Dogma hatalmas és színes világát.

A játék története egy földalatti barlangban kezdődik, ahol az elveszett emlékek ködén át egy sárkány hangja szól hozzád. Emelkedj fel, Arisen, és győzd le a sárkányt, a világ dogmáinak és hagyományainak megfelelően! A legenda szerint aki megöli a sárkányt, azé a királyság trónja. Egy harcos, aki bejárja mind az emberek, mind a szörnyek világát, hogy beteljesítse elfeledett sorsát. Te leszel az, aki végre hajtja ezt a történelmi tettet?

A Dragon’s Dogma 2 izgalmas, valós idejű harcokat kínál. Karddal, íjjal és varázslattal is rátámadhatsz az ellenfelekre, csak rajtad áll, hogyan csatázol, de ez nem minden. A terep, ahol harcolnod kell, változatos és kiszámíthatatlan, ellenségekkel teli függőhidaktól halálos sziklaperemekig kell helyt állnod a változatos ellenfelekkel és gigantikus főellenségekkel szemben. Csapatod felépítése szintén létfontosságú. Három Gyalogoddal (melyek közül egyet saját magad hozhatsz létre) az oldaladon semmilyen fenyegetés nem állíthat meg!

Fedezd fel Vermund, az emberiség királysága, és Battahl, a szörnyek nemzetségének világát minden korábbinál szebb látvány mellett! A Dragon’s Dogma 2 a legújabb fejlesztésű grafikus motornak köszönhetően nagyobb, szebb és élőbb tájakat jelenít meg, amiket élmény bejárni földön és levegőben egyaránt. Erdők, városok, kastélyok és barlangok kincsekkel és kalandokkal teli világa várja, hogy meghódítsd.

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG