1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

The Lord of The Rings Gollum - PlayStation 5 Játékok

The Lord of The Rings Gollum


  • Gyártó: Nacon

  • Megjelenés dátuma: 2023-05-25

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

8 490 Ft
Bruttó árHasznált

10 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A Gyűrűk Ura: J.R.R. Tolkien irodalmi művei alapján készült hivatalos adaptáció: Gollam™.

Már nincs vesztenivalója... Milyen messzire megy el, hogy visszaszerezze a drágaságát?

A Gyűrű Szövetsége ™-ben leírt eseményekkel párhuzamosan játszódik A Gyűrűk Ura: Gollam egy akció-kalandjáték és egy epikus interaktív élmény. A titokzatos Gollam szerepében játszhatsz veszélyes útja során, és megtudhatod, hogyan cselezte ki Középfölde leghatalmasabb szereplőit. 

AZ EL NEM MONDOTT TÖRTÉNET
Túlélte azokat a veszélyeket, amelyekről a legtöbben nem mernének beszélni, az az egyetlen vágy vezérli, hogy újra a kezében tartsa azt, amit elloptak tőle. Bár kétségbeesett küldetése központi része a J.R.R. Tolkien által megalkotott történetnek, mégsem mesélték el részletesen. Most először követheted végig Gollam el nem mesélt történetét: egy olyan élmény, amely hihetetlenül hű marad a könyvekhez. A Mordorból való menekülésétől kezdve, ahol elmenekült Szauron szája és a démonpók Shelob elől, egészen a tündekirály Thranduil, Legolas apjának tömlöcéig, Gollamnak számos kalandot és találkozást kellett átélnie rendkívüli utazása során.

AKCIÓ ÉS LOPAKODÁS
Miután a Gyűrű több száz év alatt megrontotta Gollamot, kivételes mozgékonyságot és éles eszét fejlesztette ki. Használd egyedülálló képességeit, hogy felfedezd és beszivárogj legendás helyszínekre és szédítő magasságokba. Találd meg az utat az orkok mellett, miközben megmászod a Barad-dűr sötét tornyát, és tedd tönkre a tündéket a titokzatos Mirkwoodban.

Bár Gollam nem egy harcos, több mint képes megfojtani egy óvatlan ellenséget, ha alkalom adódik rá... vagy kreatívabb és kevésbé kockázatos módot találni arra, hogy kijusson a bajból.

EGY KARAKTER, KÉT SZEMÉLYISÉG
Gollam A Gyűrűk Ura univerzumának egyik leglenyűgözőbb karaktere. Ötszáz év alatt olyan eseményeket élt át, amelyek a legkeményebb lényeket is elpusztítanák. De Gollam nem törik meg; meghajlik, alkalmazkodik...

Megosztott személyiségétől gyötörve tud gonosz és gonosz lenni, mint Gollam, ugyanakkor barátságos és óvatos, mint Sméagol. Rajtad múlik, melyik személyisége győzedelmeskedik a nehéz erkölcsi döntésekben, amelyek bizonytalan szövetségeitek jövőjét diktálják."

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG