1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

The Last of Us Part I (Magyar Felirattal) - PlayStation 5 Játékok

The Last of Us Part I (Magyar Felirattal)


  • Gyártó: Naughty Dog

  • Megjelenés dátuma: 2022-09-02

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

18 990 Ft
Bruttó ár


Használt

12 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Tarts ki, és maradj életben a legendás The Last of Us első részének teljes egészében felújított változatában! Élvezd a díjnyertes kalandot a PlayStation 5 erejével!

Élj át egy hihetetlen, érzelmet történetet felejthetetlen karakterekkel a The Last of US-ban, amely már több, mint 200 Év Játéka díjat kapott a kritikusoktól és a nagyközönségtől. Egy összeomlott civilizációban, amelyben a fertőzöttek és a harcedzett túlélők is halálos veszélyt jelentenek egymásra, Joel, a történet főszereplője megpróbálja kicsempészni a 14 éves Ellie-t egy katonai karanténzónából. Csakhogy ami egyszerű munkának indul, az hamarosan egy brutális, életre szóló kalanddá válik…

A The Last of Us Part I tartalmazza a teljes, eredeti egyjátékos történetet, valamint az ünnepelt előzmény fejezetet, a Left Behind történetét is, amely Ellie és barátja, Riley előéletét meséli el. A játék az alapoktól újjá lett építve PlayStation 5 konzolhoz, új grafikus technológiával és DualSense kontroller támogatással. Az eredeti élményt most új formában élheted át: modernizált játékmechanikák, jobb irányítás és még több kisegítő lehetőség vár. Élvezd a részletesebb környezetet, effekteket, arcmimikát, valamint a továbbfejlesztett felfedezést és harcokat! A PlayStation egyik leghíresebb és legsikeresebb története vadonatúj formában kel életre!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG