1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

The Ascent - PlayStation 5 Játékok

The Ascent


  • Gyártó: Curve Games

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

9 990 Ft
Bruttó ár


Használt

8 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Üdvözöl a The Ascent cégcsoport városa, egy óriási megapolisz, amely egészen az égig ér, és amelynek lakói emberekből és a legkülönfélébb földönkívüliekből áll. Ennek a vadonatúj, cyberpunk stílusú kalandnak a főhőse egy egyszerű munkás, akit elnyom az őt, és a kerület összes lakosát tulajdonló nagyvállalat. Csakhogy egy nap minden megváltozik: a The Ascent vállalat leáll, a túlélés pedig veszélybe kerül. Ideje felfegyverkezni, hogy kiderítsd, mi áll az események hátterében, és hogy megküzdj a túlélésért ebben a sötét, mégis lenyűgöző városban.

A The Ascent egy fantasztikus látványvilágú, felülnézetes lövöldözős szerepjáték, amelyben a kőkemény akció és a mély karakterfejlesztés is fontos szerepet játszik. A küldetések alatt csak úgy maradhatsz életben, ha mindig a legjobb fegyverekkel és felszerelésekkel vágsz neki a feladatnak. Emberek, gépek, idegenek és sok-sok rejtély vár legyőzésre és megfejtésre. Merülj el egy soha nem látott részletességgel kidolgozott, izgalmas cyberpunk világban, és elnyomott munkásból emelkedj valódi hőssé!

Az iparági veteránokból összeállt fejlesztőcsapat első produkciója valódi következő generációs látványt és játékmenetet ígér, egyesítve a legjobb lövöldözős címek és RPG-k elemeit, miközben egy vadonatúj történetet mesél el. Fogj fegyvert te is!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG