1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Martha is Dead - PlayStation 5 Játékok

Martha is Dead


  • Gyártó: Wired Production

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Használt

8 490 Ft
Bruttó ár


Új

8 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A Martha is Dead egy belső nézetes pszichológiai thriller, amely 1944-ben, Olaszországban játszódik. A történet elmossa a határokat a valóság, a babonák és a világháborús borzalmak között. Készen állsz az utazásra?

Ahogy a konfliktus kiéleződik a németek és a szövetségesek között, valahol Itáliában egy megfulladt nő, Martha megcsonkított holttestére bukkannak. Ikertestvére, Giulia, egy német katona fiatal lánya kénytelen egyedül feldolgozni a traumát. Az igazság nyomába ered, de ehhez bele kell ásnia magát a rejtélyes folklór világába, és meg kell küzdenie az egyre közeledő háború fenyegetésével is.

A The Town of Light című játék alkotóinak új produkciója egy ízig-vérig korhű és élethű kaland, valódi olasz szinkronnal, és a korszakra jellemző olasz zenékkel. A történet a veszteségről, a kapcsolatokról és a történelem egy sötét korszakáról szól, egy fiatal nő szemén keresztül, aki az igazságot keresi, de akinek magának is titkokat kell hordoznia. A gyönyörűen kidolgozott Toszkán táj szabadon bejárható gyalog, csónakkal vagy kerékpárral. Fedezd fel a korhű környezetet, nyiss meg új emlékeket, használj mágikus szimbólumokat és tarot kártyákat, hogy új rétegeit is megismerd a cselekménynek. Gyűjts össze újságokat, telegramokat, és hallgasd a rádiót, hogy jobban képben legyél a körülötted lévő világ eseményeivel kapcsolatban.

Különleges hangulatával, lenyűgöző látványvilágával és sötét, misztikus hangulatával a Martha is Dead egy garantáltan emlékezetes élmény, amely a thriller és horror műfajok rajongóinak megannyi kellemes percet szerez.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG