1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Persona 3 Reload - PlayStation 5 Játékok

Persona 3 Reload


  • Gyártó: Atlus

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

18 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


A 2006-ban megjelent szerepjáték, a Persona 3 teljeskörű felújítása a Persona 3 Reload, amely a japán Atlus egyik legsikeresebb és legnépszerűbb játékának új kiadása, vadonatúj látvánnyal, modernizált játékmenettel és rengeteg új tartalommal!

Bújj egy cserediák bőrébe, akinek sorsa meglepő fordulatot vesz, amikor felfedezi, hogy két nap között egy „rejtett” óra is létezik. Ébreszd fel a benned rejlő hihetetlen erőt, és tárd fel ennek a Sötét Órának a rejtélyeit! Harcolj a barátaidért, és hagyj nyomot az emlékeikben mindörökre. A legendás, eredeti játékot a fejlesztők nagy műgonddal alkották újra, így régi és új Persona rajongók is friss, izgalmas élménnyel gazdagodnak, amely méltó a modern kor játékaihoz.

Az eredeti kampány teljes egészében új, modern grafikával élvezhető, valamint új játékmeneti fejlesztésekkel, javításokkal, és a modern Persona játékokban látott, stílusos új kezelőfelülettel. A történet változatlan, de a tartalom nem: a Persona 3 Reloadban a veterán rajongók is találnak meglepetéseket, például eddig nem látott jeleneteket, szereplők közötti kapcsolatokat, és vadonatúj, teljes egészében szinkronnal ellátott párbeszédeket.

Válaszd meg, hogyan töltöd a napjaidat az iskolán kívül! Rengeteg tevékenység vár, Port Island felfedezésétől kezdve szereplőtársaid megismeréséig. Állítsd össze a leghatékonyabb csapatot, és küzdjetek meg együttes erővel a túlvilági Árnyak ellen, hogy közelebb kerülhess az igazsághoz.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG