1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Outcast - A New Beginning - PlayStation 5 Játékok

Outcast - A New Beginning


  • Gyártó: THQ Nordic

  • Megjelenés dátuma: 2024-03-15

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

14 990 Ft
Bruttó árHasznált

20 990 Ft
Bruttó ár


Használt

8 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


Fedezd fel Adelpha idegen, mégis lélegzetelállító világát az 1999-ben megjelent kult klasszikus Outcast folytatásában! Az Outcast: A New Beginning történetében segíthetsz a helyi Talan népnek legyőzni a támadó robotsereget egy látványos, nyílt világú, külső nézetes kalandjáték formájában.

Több, mint 20 évvel az eredeti Outcast játék után Cutter Slade visszatér a rég várt folytatásban, hogy felszabadítsa Adelpha világát az elnyomó robotoktól. A Talan népet rabszolgasorba kényszerítették, természeti kincseiket elvették. Rajtad múlik, hogy a bolygó ismét szabad legyen. Az eredeti játék alkotói újra összeálltak, hogy létrehozzák ezt a világot, tele veszélyes teremtményekkel és az ősi Talan kultúra nyomaival. Cutter Slade ugyanaz a cinikus stílusú exkatona, aki volt, de a világ jelentősen megváltozott körülötte, így neki is ezt kell tennie…

Járj be egy fantasztikus, nyílt világot gyalog és jet-packed segítségével, és különböző modulokkal hozd létre saját fegyvereidet a robotok legyőzéséhez. Játszd végig a nem lineáris kampányt a saját tempódban. Fedezz fel rejtett templomokat és a veszélyes vadvilágot. Ismerd meg a Talan kultúrát, és szabadítsd fel falvaikat tetszőleges sorrendben. Sajátíts el új képességeket, amikkel kiaknázhatod a természet erejét, és megsemmisítheted az ellenséget.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG