1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Alan Wake 2 Deluxe Edition - PlayStation 5 Játékok

Alan Wake 2 Deluxe Edition


 • Gyártó: Remedy

 • Megjelenés dátuma: 2024-10-22

 • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

 • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

Árazás alatt
Bruttó árISMERTETŐ:


 

Alan Wake 2 Deluxe Edition csomag tartalma

 • Alan Wake 2 Játékszoftver
 • A Night Springs és a Lake House kiegészítők
 • Kozmetikai (digitális) kiegészítők:
  -Nordic Shotgun skin (Saga)
  -Crimson esőkabát (Saga)
  -Celebrity öltöny (Alan)
  -Parliament Shotgun skin (Alan)
  -Lantern Charm (Saga)

   
 • Alan Wake Remastered játék (digitális verzió; a letöltőkód a dobozban található flyeren található)

 

A méltán népszerű első részt követően folytatódik Alan Wake története a Remedy jóvoltából! Az Alan Wake 2 egy lenyűgözően szép és izgalmas, bizarr kalandra hív Bright Falls városába és azon is túl, két játszható főszereplővel és két, összefonódó történettel, amelyek új szintre emelik a látványos, filmszerű történetmesélés művészetét. Az Alan Wake 2 fizikai kiadása ráadásul tartalmazza a játékhoz megjelent kiegészítőket is, plusz exkluzív Deluxe tartalmakat!

Bright Falls erdőkkel körülvett kisvárosát rituális sorozatgyilkosság rázza meg. Saga Anderson, egy tapasztalt FBI ügynök érkezik a helyszínre, akinek specialitása a lehetetlennek tűnő ügyek megoldása. Anderson nyomozása azonban rémálomba torkollik, amikor megtalálja egy horrorregény lapjait, melyek épp róla szólnak… Mindeközben Alan Wake, az író, aki az első rész végén egy másik világban ragadt, sötét történet írásába kezd, hogy átalakítsa maga körül a világot, és megmeneküljön börtönéből. Wake megpróbálja megőrizni a józan eszét, miközben egy sötét veszedelem vadászik rá…

Az Alan Wake 2 két játszható főhőse, Saga Anderson és Alan Wake két különböző világban élik át saját kalandjukat, melyek oly módon kapcsolódnak össze, amit ők maguk sem értenek. Érzékelik egymás gondolatait, és képesek befolyásolni a világot maguk körül. Ennek eredménye egy olyan fantasztikus, külső nézetes akció-kalandjáték, amelynek során bejárhatod Bright Falls városát, és a fény segítségével harcolhatsz a sötétség teremtményei ellen. Tárd fel a természetfeletti sötétség rejtélyét egy nagyszabású pszichológiai horrorban, amelyben kézzelfogható feszültség és nem várt fordulatok várnak minden sarkon.

Két főhős, két gyönyörű, de ijesztő világ: Fedezd fel Bright Falls és Watery városát és környezetét, és a Dark Place sötét börtönét, ahol érdekes mellékszereplőkkel és halálos veszélyekkel egyaránt találkozhatsz. A harchoz pedig nem csak fegyver szükséges: a fény a legfőbb fegyvered a sötétség ellen, és ez jelenti a menekülést is, ha már túl sokan vannak.

Az Alan Wake 2 Deluxe Edition az alapjáték mellett tartalmazza a Kiegészítőbérletet, amiben benne van a Lake House és a Night Springs kiegészítő, exkluzív fegyverskineket, sőt hozzáférést kínál az Alan Wake Remastered digitális változatához is.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG