1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Scarlet Nexus - PlayStation 5 Játékok

Scarlet Nexus


  • Gyártó: Namco Bandai

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

19 490 Ft
Bruttó ár


Használt

7 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


A szerepjátékairól méltán híres Bandai Namco most egy vadonatúj produkcióval jelentkezik! A Scarlet Nexus egy különleges, futurisztikus világba kalauzol el, soha nem látott teremtményekkel és kihívásokkal.

A távoli jövőben az emberek felfedezték az agyban termelődő pszionikus hormont, amely különlegesen éles érzékeket biztosított, és megváltoztatta az ismert világot. Ez az új korszak azonban új veszélyeket is hozott magával: az égből mutáns szörnyetegek, a Többiek ereszkedtek le, és az emberek agyára éheztek. Az emberiség túlélésének kulcsa a különleges képességekkel rendelkező egyének, a pszionikusok. Megalakult a Többieket Elnyomó Haderő (OSF), az emberiség utolsó védelmi vonala.

Játszd végig a kampányt két eltérő szemszögből! Válaszd Yuito Sumeragi karakterét, aki egy ígéretes újonc, vagy éld át a különleges történetet Kasane Randall, a rejtélyes felderítő nézőpontjából. A két történet összefonódik, és csak mindkettő végigjátszásával tárhatod fel ennek a Brain Punk világnak a teljes rejtélyét. A Scarlet Nexus a technológia és a telepatikus képességek kiaknázásáról szól.

Lenyűgöző következő generációs látványvilágával, izgalmas, gyors harcrendszerével és különleges világával a Scarlet Nexus egy soha nem látott kalandra hív, ahol semmi sem az, aminek látszik, és ahol zavarba ejtő titkokat fedhetsz fel nemcsak ellenfeleidről, de barátaidról és magadról is. Fedezd fel ezt az egyedülálló világot, és küzdj meg az emberiség életben maradásáért!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG