1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Snowrunner a Spintires Game - Xbox One Játékok

Snowrunner a Spintires Game


  • Gyártó: Focus Home Interactive

  • Megjelenés dátuma: 2020-04-28

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

15 990 Ft
Bruttó ár


Használt

9 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A legkeményebb autós kalandokhoz nincs szükség utakra sem! A Snowrunner a nagysikerű és népszerű Spintires: MudRunner folytatása, amely sokkal nagyobb területeket, új feladatokat, járműveket és küldetéseket kínál. Ebben az élethű szimulációban bivalyerős autókat és más járműveket vezethetsz Alaszka, az Egyesült Államok és Oroszország legvadabb tájain.

Pattanj be több, mint 40 valódi járgány – például Ford, Chevrolet, Freightliner – volánja mögé, és hagyj nyomot az érintetlen tájon! Fedezd fel a környéket, és szerződj le különböző feladatokra. Szállíts árut, húzz ki a mocsárból elakadt autókat, juss fel a legmagasabb hegycsúcsokra. A megkeresett pénzből új felszerelést vásárolhatsz, autóidat pedig a feladatnak megfelelően testre szabhatod gumiabroncsokkal, rugókkal, kiegészítőkkel, de még speciális festésekkel is.

Győzd le a mély sár, az áradó folyók, a hó és a befagyott tavak jelentette veszélyt, teljesíts egyre hosszabb és nehezebb küldetéseket, és bővítsd gépparkodat a világ legkeményebb terepjáróival. Külső és belső nézet, hihetetlenül élethű fizikai modell, egyjátékos és multiplayer módok segítenek abban, hogy ez legyen életed egyik leghajmeresztőbb autós kalandja!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ