1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Sony PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle (PS711000036282) - PlayStation 5 VR Szemüveg és Kiegészítő

Sony PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle (PS711000036282)


 • Gyártó: Sony

 • Megjelenés dátuma: 2023-02-22

 • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

 • Szállítási díj: 3490 Ft

Új

Garancia: 24 Hónap


258 490 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy ez a termék az előző generációs (PS4) VR eszközökkel, illetve játékokkal nem kompatibilis!

 

PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle csomag tartalma

 • VR headset
 • PlayStation VR2 Sense™ vezérlő
 • (L)/(R) rögzített szíjakkal
 • USB-kábel (a vezérlő párosításához és töltéséhez)
 • Sztereó fejhallgató
 • Három pár fülbetét
 • Nyomtatott anyagok
 • PlayStation™ Store kód a következőhöz: Horizon Call of the Mountain™ játékszoftver

CSÚCSTELJESÍTMÉNY

Élvezd a 4K HDR látványelemeket, a 110º-os látómezőt, valamint a továbbfejlesztett grafikus renderelést.

PLAYSTATION VR2 SENSE™ TECHNOLÓGIA

Élj át valódi érzéseket és hangulatokat a szemkövetéssel, a headset visszajelzéseivel, a 3D hangzással és a fokozottan intuitív vezérlőkkel.

GYORS BEÁLLÍTÁS

Vágj bele azonnal az egyszerű, egykábeles csatlakozással a PS5™ konzolodhoz.

IZGALMAS ÚJ VILÁGOK

Vesd bele magad a műfajteremtő VR-játékok új generációjába.

4K HDR KIJELZŐ

Gyönyörködj a vibráló, rendkívül éles 4K nagy dinamikatartományú látványelemekben, amelyek egyértelműen előtérbe helyezik a lélegzetelállító virtuális valóságbeli környezeteket.

Fedezd fel a két 2000 × 2040 méretű OLED kijelző által nyújtott kiváló minőségű képeket, amelyek az eredeti PlayStation VR headset felbontásának négyszeresét hozzák el, így kényelmesen egyenletes vizuális élményt nyújt akár 120fps-en is.

KÍVÜL-BELÜL KÖVETÉS

Játssz szabadon, és tapasztald meg a különböző VR-játékstílusokat, hiszen a PlayStation VR2 a headsetbe épített négy kamerával követ téged és a vezérlőket.

A mozdulataid és az, amikre nézel, megjelennek a játékban, anélkül, hogy külső kamerára lenne szükség.

SZEMKÖVETÉS

Élj át érzelmekben gazdag élményeket, miközben interakcióba lépsz a játék világával és más játékosokkal.

A szemkövető kamerák észlelik, ha a szemed nyitva van, és nyomon követik a szemmozgást, valamint az általuk közvetített érzelmeket – ami a játékon belül is megjelenhet.

A headset és a vezérlők pozícióival és műveleteivel ötvözve lehetővé teszi a teljes önkifejezést, valamint az online többrésztvevős játékokban való kommunikációt új, izgalmas módokon.

A szemkövetés követi a szemmozgásodat célzás vagy körülnézés közben, és a továbbfejlesztett tekintetközpontú renderelési technikák a felbontások módosításával javítják a vizuális élményt, hogy pontosabbá és tökéletesebbé tegye azt, amire fókuszálsz.

HEADSET-VISSZAJELZÉS

Érezd a finom, érzékeny rezgéseket a headseten a játék legfontosabb pillanataiban.

Ezek a rezgések, amelyeket egyetlen beépített motor hoz létre, intelligens tapintásérzetet ad a játék során tapasztalt érzékszervi élményekhez.

Érezd a karaktered felgyorsult pulzusát a feszült pillanatokban, a fejed mellett elsuhanó tárgyakat, vagy a jármű lökését gyorsulás közben.

TEMPEST 3D AUDIOTECH

Azáltal, hogy a hang dinamikusan alkalmazkodik a pozíciódhoz és a fejmozgásodhoz, pontosan meghatározhatod, hogy honnan jönnek a zajok, így még tökéletesebb, valósághű hangélményben lehet részed.

Érzékeld a karakterek jelenlétét azáltal, hogy suttognak a füledbe, illetve keresd meg a barátaidat és ellenségeidet a lövéseik vagy lépteik alapján, és tapasztald meg a rémisztő borzongást, miközben bárhonnan érkezhet fenyegetés.

OPTIMALIZÁLT OPTIKA

Élvezd a nagy, 110º-os látómezőn és a könnyű, jól kiegyensúlyozott Fresnel lencsén keresztüli kényelmes játékot. A lencsebeállító tárcsa lehetővé teszi az objektívek közötti távolság testreszabását a szem helyzetének megfelelően az optimális képernyőkép érdekében.

EGYKÁBELES CSATLAKOZÁS

Ugorj fejest az új virtuális világokba a PlayStation 5 konzol elülső USB-portjára csatlakoztatható egyszerű, egykábeles csatlakozással. A PlayStation VR2 gyorsan és egyszerűen beállítható – csak csatlakoztasd, játssz és élvezd az élményt.

JÁTÉKTERÜLET

Állítsd be a játékterületet, hogy a lehető legjobb játékélményben legyen részed.

Élvezd a mozgás szabadságát a nagy helyigényű játékstílus segítségével – vagy játssz ülő vagy álló helyzetben, a szoba méretétől és a játék VR-játékstílusától függően.

Ahhoz, hogy a nagy helyigényű játékstílussal kompatibilis játékokkal játszhass, és átélhesd az élményt, legalább 2 méter × 2 méteres szabad hely szükséges.

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG