1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

MotoGP 23 Day One Edition - PlayStation 5 Játékok

MotoGP 23 Day One Edition


  • Gyártó: Milestone

  • Megjelenés dátuma: 2023-06-08

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

13 990 Ft
Bruttó ár


Használt

8 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


CSAK 1
A MotoGP™ legsikeresebb bajnokai mellett való versenyzés érzése egy új, izgalmas újdonságokkal teli fejezettel tér vissza a pályára!
És ahogy a végén csak egy versenyző nyerheti meg a bajnokságot, úgy csak egy hivatalos MotoGP™ videojáték is csak egy lehet!

FEDEZZ FEL EGY ÚJ KARRIERT
Bár a végső célod továbbra is ugyanaz: felkapaszkodni a ranglétrán a Moto3™-ból a Moto2™-ből a MotoGP™ Olympusba, a karrieredhez választott utat teljesen újraterveztük, hogy minden idők legreálisabb és legszemélyesebb élményét nyújtsuk. A többi versenyzővel való kapcsolatok nagy szerepet játszanak majd: a rivalizálás valódi hatással lehet egy versenyre és végső soron a karrieredre, ezért tartsd szemmel a játék új virtuális közösségi platformját... és vigyázz magadra!
És akárcsak a való életben, karriered a kulcspillanatokban hirtelen nagy sebességre kapcsolhat: ezek az új fordulópontok - rövidítések, amelyek segítségével különleges kihívásokkal gyorsabban haladhatsz a különböző osztályokban.

IZGALOM MINDENKINEK
Akár tapasztalt, rutinos versenyző vagy, akár két kör után ülsz először nyeregbe, a MotoGP™23 olyan élményt nyújthat számodra, amely mindig szórakoztató és motiváló lesz. Az új neurális segédrendszer úgy lett kialakítva, hogy elemezze a teljesítményedet, és valós idejű támogatást nyújtson a kezelhetőséghez, a fékezéshez és a gázadáshoz. A speciális oktatóprogramok segítségével részletesen megismerheted a játék egyes aspektusait. Ezután pedig önbizalmat nyerhetsz vagy csiszolhatod a stílusodat a tekintélyes MotoGP™ Akadémián, ahol megtanulhatod a bajnokok összes trükkjét.

MINDEN MEGVÁLTOZHAT
A nagy győzelmek sosem könnyűek, ezért ha mered a kihívást, imádni fogod az új Dinamikus időjárás funkciót! Ez a kiszámíthatatlanság legmagasabb fokát hozza a játékba, hiszen egy száraz verseny gyorsan átváltozhat nedves pokollá. Használd ki az új Flag-to-Flag* szabályt, cserélj motort, és szerezz stratégiai előnyt riválisaiddal szemben! Amikor bármi megváltozhat, az időzítés a kulcs!

EGÉSZSÉGES A SAJÁT UTADON
Személyes stílusod nem csak a motorozásodban, hanem a választott megjelenésedben is megmutatkozik! Engedd hát szabadjára a fantáziádat, és mutasd meg a stílusodat az erőteljes grafikai szerkesztőnk által kínált végtelen lehetőségek segítségével!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG