Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Spintires: Mudrunner American Wilds Edition - PlayStation 4 Játékok

Spintires: Mudrunner American Wilds Edition

  • Gyártó:

Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: ingyenes
Új

Bruttó ár: 10 490 Ft

ISMERTETŐ:


Az American Wilds két új sandbox térképet (amelyeket Montana, Észak-Dakota és Minnesota tájai ihlettek), valamint hét új járművet (mint a Hummer, a Chevrolet és a Western Star) kínál, továbbá tartalmazza az alapjátékot is.

A Spintires: MudRunner a korábban már több millió példányban elkelt Spintires konzolokra is megjelenő változata, amelyben megtapasztalhatjuk, hogy milyen érzés több száz lóerős és többtonnás gépszörnyekbe pattanni annak érdekében, hogy extrém körülmények között szállítmányozzunk.

Tengelyig ér a sár? Nincs híd egy megáradt folyón? Semmi gond, csak pattanj a 19 szabadon választható gépszörnyeteg valamelyikének volánja mögé, és próbálj meg a gázpedállal és a kormánnyal ügyeskedve eljutni egyik pontból a másikba úgy, hogy nem ragaszd benn sehol.

A kilenc változatos pályán megannyi izgalmas feladat vár rád, hol ki kell csörlőznöd magadat a folyóból, hol fát kell szállítanod valahová, a lényeg, hogy mindezt extrém időjárási körülmények között, elragadó grafikával, valamint valószerű fizikával teheted meg.

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG