1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Hades - PlayStation 5 Játékok

Hades


  • Gyártó: Supergiant Games

  • Megjelenés dátuma: 2021-08-13

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

8 490 Ft
Bruttó ár


Használt

7 490 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A Hades egy „rogue-like” stílusú akció-szerepjáték, amely a fejlesztő Supergiant Games csapata korábbi játékainak legjobb elemeit ötvözi. Élvezd a Bastionban megismert gyors harcrendszert, a Transistorra jellemző mély történetet és erős hangulatot, és a Pyre-ban látott izgalmas karakterfejlődést, mindezt egy vadonatúj produkcióban!

Az Alvilág halhatatlan hercegeként a te feladatod, hogy misztikus fegyverekkel kiszabadulj a Halál Istenének börtönéből, miközben egyre erősebbé válsz, és minden menekülési kísérlettel egyre többet tudsz meg a történetről is. A kalandot az újrajátszhatóságra tervezték, a kudarc itt csak a kezdet. Minden alkalommal találsz valami újat, hiszen az Alvilág folyamatosan változik. Használd az Éjszaka Tükrét, hogy egyre erősebbé válj, és minden alkalommal közelebb kerülj a szabaduláshoz. De vigyázz! A játék főellenségei emlékezni fognak rád!

Ismerd meg Olümposz isteneit! Zeusz, Athéné, Poszeidon és sokan mások különleges képességekkel segítik utazásodat, és így több ezer módon fejlesztheted tovább karakteredet. Ismerj meg érdekes mellékszereplőket, isteneket, szörnyeket és szellemeket, akiket a profi szinkron tesz még emlékezetesebbé.

Gazdag, hangulatos prezentációjával, izgalmas játékmenetével és a fejlesztőkre jellemző mély történetével a Hades nem véletlenül zsebelt be rengeteg díjat. Merülj el te is az Alvilágban, és éld át a videojáték-világ egyik legjobb kalandját!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ