Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Sony PlayStation 5 (PS5) DualSense vezeték nélküli kontroller (fehér-fekete) - PlayStation 5 Kiegészítők

Sony PlayStation 5 (PS5) DualSense vezeték nélküli kontroller (fehér-fekete)

  • Gyártó: Sony

  • Megjelenés dátuma: 2020.11.19
Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: 690 Ft
Új

Garancia: 12 Hónap


Ár: 24 990 Ft



ISMERTETŐ:


A Sony a díjnyertes és sokak által kedvelt DualShock 4-et továbbfejlesztve megalkotta a DualSense™ nevű kontrollert, amely a PlayStation®5 konzol alapértelmezett irányítója, és amely új szintre emeli a játékélményt!

A futurisztikus dizájn a jól megszokott PlayStation gombkiosztást rejti, szimmetrikusan elhelyezett analóg karokkal, és a hosszú évek óta bevált funkciókkal. A kontroller alja és az elülső gombok finoman textúrázottak a még kényelmesebb fogásért, a PS4 kontrolleréről ismert touchpad (érintőpárna) is az eszköz közepén foglal helyet.

A Share gombot leváltotta a Create (Alkotás) gomb, amely a PS5-nek köszönhetően még fejlettebb funkciókhoz biztosít hozzáférést! Most még könnyebb lesz nem csak képeket és videókat megosztani, de azokból valódi tartalmakat előállítani, így minden PS5 játékosból igazi tartalomgyártó válhat, egyetlen gombnyomással!

A DualSense igazi varázslata a burkolat alatt rejlik. Az adaptív ravaszoknak köszönhetően még pontosabban érezheted, mi zajlik egy játékban! Például érezheted, ahogy az autók fékpedálja felkeményedik, vagy ahogy egyre nehezebb felhúzni egy íjat. A pontos rezgésnek köszönhetően még olyan részleteket is képes átadni a kontroller, amikor karaktereddel sárban haladsz vagy jégen csúszol. A DualSense™-nek köszönhetően már nem csak irányíthatod, hanem szó szerint érezheted a játékot!

 

  • Továbbfejlesztett vezeték nélküli kontroller PlayStation 5 konzolhoz
  • Megszokott forma új dizájnnal és funkciókkal!
  • Create gomb: alkoss tartalmakat könnyebben és gyorsabban, mint valaha!
  • Adaptív ravaszok
  • Textúrázott markolatok és elülső gombok
  • Beépített akkumulátor USB-C töltéssel

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG