Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Wolfenstein II The New Colossus - Xbox One Játékok

Wolfenstein II The New Colossus

  • Gyártó:

  • Megjelenés dátuma: 2017-10-27
Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: 690 Ft
Új

Bruttó ár: 7 490 Ft

Használt

Bruttó ár: 7 990 Ft

ISMERTETŐ:


Tetszett a Wolfenstein: The New Order? Ebben az esetben egy kiváló hírrel tudunk szolgálni! A Wolfenstein II: The New Colossus pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol az első rész befejeződött és egy teljesen új világba, a hatvanas évek Amerikájába enged betekintést, ám BJ Blazkowicz mellett Frau Engel is visszatér és bosszúszomjasabb, mint valaha... 

Harcolj a nácikkal olyan ikonikus helyszíneken, mint Roswell álmos kisvárosa, Új-Mexikó, New Orleans lápvidéke, vagy épp a poszt-nukleáris Manhattan. A sorozatra jellemző frenetikus fegyverarzenál természetesen a New Colossusban is jelen van, sőt minden eddiginél látványosabb hatású lőfegyverekkel irhatod a nácikat! Robbantsd apró darabokra az ellenfeleid a Laserkraftwerk intenzív lézerágyújával, oszlass tömeget a Dieselkraftwerk gyorstüzelő gránátvetőjével vagy vesd bele magad a közelharcba a különleges csatabárdok segítségével. 

Akármilyen is legyen a harcstílusod, az őrült tempóban száguldó Wolfenstein II: The New Colossusban-ban garantáltan megtalálod a számításod!

 

 

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG