Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Call Of Duty: Black Ops 4 (Black Ops IIII) - Xbox One Játékok

Call Of Duty: Black Ops 4 (Black Ops IIII)

  • Gyártó:

  • Megjelenés dátuma: 2018-10-12
Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: 990 Ft
Új

Bruttó ár: 9 490 Ft

Használt

Bruttó ár: 5 990 FtISMERTETŐ:


A Black Ops visszatért! Kőkemény, klasszikus és tükörsimán futó multiplayerrel, az eddigi legnagyobb Zombi móddal, amely három teljes kampányt tartalmaz, és az új Blackout móddal, amelyben a Black Ops univerzum életre kel egy hatalmas battle royale élmény keretében.

A multiplayer tovább emeli a lécet! A játékmenet visszatér a gyökerekhez, valódi, képességalapú, minden eddiginél intenzívebb harcokat kínál, amelyben a taktikai döntések és a csapatmunka is létfontosságú. Minden idők legnagyobb Zombi módja a megjelenéskor három, teljesen eltérő kampányt nyújt: IX, Voyage of Despair és Blood of the Dead. A vadonatúj Blackout mód pedig a Call of Duty saját battle royale élménye, amelyben a Black Ops univerzum összes szereplője, katonája és járműve életre kel egyetlen, hatalmas térképen, amely 1500-szor akkora, mint a Nuketown pálya!

A Call of Duty: Black Ops 4 a sorozat eddigi legnagyobb és legteljesebb multiplayer élményét kínálja akár mások ellen, akár csapatban, vagy kooperatív módban az élőhalottak ellen. A legcsiszoltabb, legváltozatosabb Black Ops élmény!

 

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG