Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Razer Lancehead Tournament Edition Gamer Egér - Számítástechnika Egér

Razer Lancehead Tournament Edition Gamer Egér


  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Új: 22 990 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1190 Ft

ISMERTETŐ:


A világ legfejlettebb optika gaming szernzora a páratlan pontosságért
A valódi 16000 DPI-t és valódi 450 hüvelyk/mp-et (IPS) biztosító esport-minőségű optikai szenzorral felszerelt Razer Lancehead Tournament Edition a világ abszolút leggyorsabb szenzora birtoklásának előnyét nyújtja. Ez a hihetetlen egérszenzor szétzúzza az ellenfeleket a 99,4%-os felbontási pontossággal.

Játékhoz optimalizált Razer mechanikus egérkapcsolók akár 50 millió kattintás élettartammal
Az intenzív játékok során tisztességtelen előnyre tervezett Razer Lancehead Tournament Edition vadonatúj Razer mechanikus egérkapcsolókkal rendelkezik. A vezető globális egérkapcsoló-gyártóval, az Omronnal együtt tervezett új kapcsolók a leggyorsabb válaszidőkhöz lettek optimalizálva és csiszolva akár 50 millió kattintás élettartammal.

Razer Synapse PRO (Béta) támogatáshybrid beépített és felhőtárhely
Az abszolút rugalmasságért a Razer Lancehead Tournament Edition támogatja a Razer Synapse Pro (Beta)-t, így a beállításokat közvetlenül az egérre, ugyanakkor a felhőbe is mentheted. Így ha nincs is hozzáférésed a Razer Synapse-hez az Interneten, azonnal aktiválhatod a kedvenc profiljaidat, bárhol is vagy.

Vadonatúj kétkezes kialakítás a bal- és jobbkezes játékmenethez
Az esport atlétákkal végzett széles körű kutatás eredményeként ez az új kétkezes kialakítás megfelel a gamerek szükségleteinek mindenhol. Akár bal, akár jobbkezes vagy, bízhatsz abban, hogy a Razer Lancehead Tournament Edition tökéletes érzés a kezedben minden alkalommal.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ