Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

MotoGP 18 - PlayStation 4 Játékok

MotoGP 18

  • Gyártó:

  • Megjelenés dátuma: 2018-06-07
Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: ingyenes
Új

Bruttó ár: 8 990 Ft

ISMERTETŐ:


A MotoGP 18 a 2018-as MotoGP világbajnokság hivatalos videojátéka, amely az új Unreal Engine 4 grafikus motorral, lézerszkennelt pályákkal, és teljesen új alapokra helyezett fizikával minden idők egyik legszebb és legélethűbb motorversenyes játéka! Az újfajta drón technikának köszönhetően a világbajnokság minden pályája valódi, 1:1 méretarányú, hihetetlen részletességgel kerülhet a virtuális világba. A játék tartalmazza a 2018-as szezon összes helyszínét, versenyzőjét és csapatát.

A karrier módban átélheted, milyen érzés motorversenyzőnek lenni a kezdetektől egészen a csúcsig. Az összetett és tartalmas kampány mellett különálló versenyekre és bajnokságokra, időmérőkre és online multiplayerre is van lehetőség, beleértve a hivatalos MotoGP eSport bajnokságot!

A MotoGP 18 fizikája élethűbb, mint valaha. Figyelni kell a megfelelő gumiválasztásra, fejlesztési csomagokat lehet megnyitni a motorok számára, a gépi ellenfelek pedig okosabbak, és taktikusabban versenyeznek, mint korábban bármikor. A beépített, opcionális segítségeknek hála a kiváló verseny élmény minden szintű játékos számára elérhető, a kezdőtől a legprofibb motorosokig.

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG