Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Wolfenstein II The New Colossus - Nintendo Switch Játékok

Wolfenstein II The New Colossus

  • Gyártó:

  • Megjelenés dátuma: 2018-6-29
Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: 690 Ft
Új

Bruttó ár: 15 990 Ft

Használt

Bruttó ár: 8 990 Ft

ISMERTETŐ:


Miután a második világháború a nácik győzelmével záródott, a német haderő nem állt meg Európa bekebelezésénél, hanem átterjesztette hatalmát Amerikára is. 1961-re a ma ismert Amerikai Egyesült Államok területének egy jelentős része a Harmadik Birodalom fennhatósága alá került, de amíg egy Blazkowicz is él a világon, addig ez nem maradhat így.

A Wolfenstein II: The New Colossus-ban újra BJ Blazkowicz, vagy ahogyan Amerikában ismerik „Terror-Billy” felett vehetjük át az irányítást annak érdekében, hogy felvegye a kesztyűt az országot megszálló német katonákkal, akik között ezúttal is felfedezhetünk majd különféle szuperegységeket, gépszörnyeket és egyéb ijesztő ellenfeleket.

A korábbi epizódokhoz hasonlóan a játék egy nagyon intenzív FPS-nek ígérkezik, amelyben változatos pályák, elképesztő mennyiségű fegyverarzenál, valamint természetesen a legvadabb akciófilmekbe illő jelenetek várnak ránk, miközben Blazkowicz és néhány segítője oldalán ott próbálunk belerúgni a náci megszállókba, ahol az nekik a legjobban fáj.

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG