1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Prince of Persia HDTrilogy - PlayStation 3 Játékok

Prince of Persia HDTrilogy


 • Gyártó:

 • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

 • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

9 990 Ft
Bruttó ár


Használt

8 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A csomag tartalmazza a Prince of Persia The Sand of Time a Prince of Persia Warrior Whithin és a Prince of Persia The Two Thrones játékokat újra feldolgozva HD minőségben 3D támogatással.


Prince of Persia The Sand of Time
A Hercegre új feladat vár. A gonosz Szultán összetörte a mágikus homokórát és kiszabadította a gonoszt. A hősünknek minden erejére szüksége lesz, hogy a dolgokat vissza tudja terelni az eredeti mederbe.
Szerencsére a Herceget a természet erős testtel áldotta meg és főleg a homokkal a mágikus órából. Ha van elég homokja, akkor vissza tudja fogatni az időt pár másodperccel, és ki tudja javítani a hibáit, befolyásolni tudja az idő folyását ezzel jelentős előnyhöz jutva az ellenségeivel szemben. Ha még nem elég az idő manipulálásából, akkor jó tudni, hogy a Herceg a jövő foszlányait is látja, ami által fel tud készülni a rá váró veszélyekre.


 

 

 

 

 

 

 • A történet és a design kialakításában közreműködött Jordan Mechner – az eredeti Princ of Persia alkotója

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • A fejlesztést a Tom Clancys Splinter Cell csapata végezte. A Herceg mozdulatai ezért Sam Fisher mozdulataival hasonlók.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • A játékba a homok mágikus hatásaként bekerült a „bullet time“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • A játékot az E3 a legjobbak közé sorolta
  Prince of Persia Warrior Whithin
  A Herceget a halhatatlan Dahak üldözi, aki nem más, mint a megtestesült Sors, aki bosszúra készül. A Herceg ezért kénytelen titkokkal, veszélyekkel, hracokkal teli útra kelni, hogy megváltoztathassa a sorsát, és elkerülje a halálát. El kell jutnia az elátkozott sziget szívébe, ahol a legrémisztőbb rémálmok laknak. Kizárólag a félelme leküzdésével tudja felvenni a harcot az elrendelt ellen, és természetesen szüksége lesz a harcművészeti ismereteire is a sorsa megváltoztatásához.
  A Prince of Persia: Revelationsben a fiatal herceg tapasztalt harcossá válik. Mivel az élete a tét, ezért nem rest elővenni a kardját és küzdeni a szörnyek ellen az eddigi legveszélyesebb és legnehezebb útja során. A sikerhez ezúttal új harctechnikákat is megtanult, amikből halálos kombókat képes létrehozni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Természet - a herceg az előző kalandjából fájdalmas sebekkel, hasznos tapasztalatokkal és elhatározással a szívében tért vissza, hogy tökéletesítse a harctudását

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Párbajok - a változatos rendszer lehetővé teszi, hogy a saját harci stílusodat használd. Lehetőséged nyílik a környező tárgyak és az ellenfelek használatára a saját előnyödre, illetve most már egyes tárgyakkal távolról is megtámadhatod az ellenfeleidet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Alvilág - A sziget szívábe vezető utad során a legrémisztőbb, legveszélyesebb szörnyekkel fogsz találkozni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Az út - hosszú akcióval teli órák kitűnő atmoszférával
  Prince of Persia The Two Thrones

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • A herceg Kaileennel együtt visszatér az Idő szigetéről. De nincs ideje pihenni, hiszen a szülőföldje Babylon háborúban áll, aminek éppen ő a célpontja. A legnagyobb megrázkódtatást Kaileen megölése jelenti számára, aminek ő maga is szemtanúja volt. A herceg egyedül maradt, mindennel egyedül kell szembenéznie. Ám még egy szörnyű ténnyel kénytelen szembenézni. Kaileen halála kiszabadította az idő homokját, amik előhozzák a hercegből a Sötét énjét, ami minél tovább annál erősebben hatalma alá keríti őt...

 

 

 

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ