Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Rayman Legends - PlayStation 3 Játékok

Rayman Legends

  • Gyártó:

Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: 690 Ft
Használt

Bruttó ár: 4 490 FtISMERTETŐ:


Újabb, gyökereihez visszanyúló epizóddal gazdagodik a Rayman-sorozat, ami Rayman Legends címmel ismét egy kétdimenziós, oldalnézetes kalanddal kecsegtet számunkra, melyben kedvenc karakterünk ? illetve karaktereink ? oldalán rohanva, ugrálva, repülve, úszva és még ki tudja, milyen formában juthatunk túl a pályákon tornyosuló akadályokon.

A játékban a klasszikusokhoz méltóan nem csak a legendás játékmenettel a középpontban, hanem csodaszépen megfestett hátterek előtt is kalandozhatunk, ezúttal a középkori várak, lovagok és sárkányok világát előtérbe helyezve.

A nagy kaland során Rayman, és korábbi epizódokban megismert bajtársai is velünk tartanak majd, így nem csak egyedül, hanem néhány barátunk oldalán is átélhetjük majd az izgalmakat rejtő történetet, méghozzá a kooperatív módnak köszönhetően.

A nyakatekert pályákon azonban nem csak ügyességi feladatok várnak majd ránk, hanem apróbb fejtörők, legyőzésre váró ellenfelek, valamint természetesen számtalan összegyűjthető tárgy is.

  • Klasszikus játékmenet és jól ismert karakterek várnak rád egy minden téren modern és művészi platformer keretein belül!
  • Éld át a nagy kalandot Rayman és barátai oldalán, vagy hívd segítségül saját ismerőseidet, hogy megsokszorozzátok az élményt!
  • Válaszd a PlayStation 3-as változatot, hogy a legszebb grafikai élményben lehessen részed!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG