Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Ori and the Will of the Wisps Xbox One (magyar felirattal) - Xbox One Játékok

Ori and the Will of the Wisps Xbox One (magyar felirattal)

  • Gyártó: Microsoft

  • Megjelenés dátuma: 2020-03-11
Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: ingyenes
Új

Bruttó ár: 9 990 Ft

ISMERTETŐ:


A számtalan díjat bezsebelt és óriási sikert elért Ori and the Blind Forest után már itt is van a Moon Studios nagyszerű alkotásának folytatása, amelyben konkrétan ott folytathatjuk majd kalandjainkat, ahol az első részben abbamaradt.

Az Ori and the Will of the Wisps a nagy elődhöz hasonlóan egy újabb megható és hatásos sztorit tár elénk, miközben az aprócska Ori terelgetésével felfedezhetünk egy számtalan problémától szenvedő, ámde varázslatos világot, amelyben a kis fénylény képességeit kihasználva teljesítjük a változatos pályák által elénk tárt kihívásokat.

Természetesen az Ori and the Will of the Wisps ezúttal sem akarja megváltani a világot, ezáltal a játékmenet terén egy klasszikus oldalnézetes platformer vár benne ránk, amelyben ügyességünkre és észjárásunkra egyaránt szükségünk lesz ahhoz, hogy hol a mozgó elemek között lavírozva, hol az ellenfelekkel megharcolva, hol a fejtörők teljesítésével, de elérhessük célunkat.

  • Éld át az Ori and the Blind Forest régóta várt folytatását, amely ugyanolyan csodálatos élményeket garantál, mint elődje!
  • Ismerj meg egy igazán különleges és varázslatos platformert, amelyben egy kis fénylényt terelgetve megmentheted az egész világot!
  • Harcolj, ügyeskedj vagy oldj meg fejtörőket a változatos pályákon, amelyek egytől-egyig dugig lesznek akadályokkal!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ